Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsansvarig till bolag inom finansbranschen

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Missa inte chansen att bli del av ett internationellt bolag! Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsansvarig för ett konsultuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och beräknas pågå till juni 2025. I rollen kommer du få chansen att arbeta brett inom redovisning och utvecklas tillsammans med bolaget.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning
  • Upprättande av bokslut och årsredovisning
  • Skattedeklarationer
  • Kontakt med bolagets kunder
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och några års arbetslivserfarenhet från redovisning, gärna inom finansbranschen. Då bolaget verkar internationellt förväntas då kommunicera flytande på såväl engelska som svenska, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är flexibel, prestigelös och trivs i en dynamisk miljö. För att lyckas i den här rollen tror vi även att du är kommunikativ och trivs med breda kontaktytor i ditt arbete. Till sist tror vi att du är en sann teamplayer med god samarbetsförmåga!
Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer LURA2615. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Ludwig Nilsson (ludwig.nilsson@vindex.se, 070-910 76 66) vid fler frågor kring rollen.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren