Hoppa till innehåll

Redovisningsansvarig med kundansvar

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Missa inte chansen att bli del av en ledande byrå! Vi på Vindex söker just nu en Redovisningsansvarig till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till anställning hos kund - givet ett gott samarbete. I rollen kommer du vara kundansvarig och arbeta självständigt med årsbokslut, rapportering och inkomstdeklarationer.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Kundansvar
  • Upprättande av månads- och årsbokslut och årsredovisning
  • Momsdeklarationer och arbetsgivardeklarationer
  • Inkomstdeklarationer
  • Stöd till juniora medarbetare

Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Vi söker dig som är självgående i upprättande av årsbokslut och årsredovisning enligt regelverken K2 och K3. Tidigare arbete på redovisningsbyrå är meriterande.

Som person söker vi dig som är social och trivs med mycket kundkontakt. Du är trygg i din kompetens och självgående i ditt arbete. Dessutom tror vi att du samarbetar väl med dina kollegor och trivs i en roll där du får chansen att även hjälpa dina kollegor att utvecklas!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SBRA2621. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Beijer (sofia.beijer@vindex.se, 070-955 06 57) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiadministratör? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se