Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Driven Redovisningsekonom till techbolag

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Ta chansen att bli del av ett internationellt techbolag! Vi söker nu en driven Redovisningsekonom till vår kund. Vi på Vindex hanterar rekryteringsprocessen i sin helhet medan anställning erbjuds direkt hos vår kund. I rollen kommer du arbeta med månadsbokslut, löner och vara delaktig i årsbokslutet.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Månadsbokslut
  • Kund-och leverantörsreskontra
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Avstämningar
  • Lönehantering
  • Kontaktperson för revisorerna
  • Ad hoc uppgifter
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi. Vi söker både dig som är i början av din karriär eller du som hunnit arbeta några år inom redovisning. Du har goda systemkunskaper och mycket goda kunskaper inom Excel. Då bolaget verkar internationellt är det viktigt att du kommunicerar flytande på engelska, i tal och skrift.

Som person är du driven och blir motiverad av att gå till jobbet. Vi tror att du är trygg i din kompetens och har ett proaktivt arbetssätt. För den här rollen är det även viktigt att man drivs av att jobba mot tighta deadlines och rapporterar i tid. Till sist tror vi att du samarbetar väl med dina kollegor och är inte rädd för att fråga om hjälp!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JHRE2602. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Jennifer Hietapakka (jennifer.hietapakka@vindex.se, 073-727 96 66) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren