Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Junior Financial Controller med intresse för börsen

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du flera års erfarenhet som Redovisningsekonom och är nu redo för nästa steg i karriären? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Junior Financial Controller till vår kund. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan övergå till en fastanställning hos kund – givet ett bra samarbete.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kvalitésäkra redovisning
  • Ta fram rapporter
  • Presentera ekonomisk information
  • Delaktig i kapitalanskaffningar
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi, 3-5 års arbetslivserfarenhet som Redovisningsekonom. För att lyckas i den här rollen behöver du ha ett stort driv och ett genuint intresse för börsen. Utöver detta kommunicerar du flytande på svenska och engelska, i tal och skrift.

Vi söker dig som har en flexibel inställning och ställer upp där du behövs. Du drivs av att jobba mot tighta deadlines och leverera kvalité. Till sist tror vi att du är kommunikativ och trygg i att presentera ekonomisk information!

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer ERFC2614. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös (erica.roos@vindex.se, 073-338 10 85) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som financial controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren