Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Vi söker en erfaren Rulltrappstekniker i Stockholm!

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Är du en skicklig och ansvarstagande tekniker med erfarenhet av att arbeta med rulltrappor? Älskar du att mecka och laga, samtidigt som du är flexibel och självgående? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Som rulltrappstekniker kommer du jobba till stor del självständigt både inom renovering och modernisering. Du arbetar ute i fält där du installerar, moderniserar och reparerar rulltrapporna. Det ingår även en del felsökning, så är du lösningsorienterad passar detta jobb dig som handen i handsken!

Vi söker dig som:
  • Har tidigare erfarenhet från att ha arbetat med rulltrappor och inte behöver någon upplärning
  • Har B-körkort
  • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska
  • Vill arbeta för ett företag där din personliga utveckling är ett stort fokus
Som person är du ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt. Du är noggrann, flexibel och lyhörd. I denna tjänst träffar du mycket folk ute i fält så det är även viktigt att du har en god kommunikation med andra och erbjuder bra kundservice.

Om du är redo att ta nästa steg i din karriär som Rulltrappstekniker och tror att du passar för rollen, så ser vi fram emot att höra från dig!

Ansök via mail : ansokan@toptemp.se
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 maj 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!