Hoppa till innehåll
TNG Group AB logotyp

Storbank söker medarbetare till nytt Supportteam

Ansök nu
En storbanks supportteam för Object Financing Services söker medarbetare till kontoret i Stockholm!

Är du en problemlösare med en passion för kundservice? Vi söker en driven och engagerad person till rollen som affärssupport för leasing och avbetalning! Hos oss får du möjlighet att vara en nyckelspelare i att ge våra kollegor och kunder förstklassig service och stöd.

Om du är en kommunikativ lagspelare med ett öga för detaljer, vill vi höra från dig! Ansök idag och bli en del av detta dynamiska team.

Ditt anställningserbjudande

Här får du möjlighet att aktivt bidra till utvecklingen av vårt servicekoncept och stärka bankens förmåga att ta marknadsandelar inom leasingprodukten. Du får utveckla ett brett kontaktnät inom hela den svenska företagsaffären och spela en viktig roll i vårt kontinuerliga förbättringsarbete genom att påverka processer och administrativa rutiner. Här får du chansen att vara med på en spännande resa där vi tillsammans formar framtidens banktjänster.

Dina arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med en av bankens prioriterade produkter inom företagsaffären, leasing. Din roll innebär att utveckla ett starkt kontaktnät med företagsrådgivare över hela landet genom att ge support vid nya affärsupplägg. Du kommer att bidra till att bredda och fördjupa bankens kunskap kring leasingprodukten.

I ditt dagliga arbete kommer du att ha kontinuerlig kontakt med både våra leverantörer och slutkunder. Du tillhandahåller även expertkunskap för våra rådgivare ute på kontoren.

Leasing är ett område där vi ständigt utvecklas och lär oss nytt. Du kommer att vara delaktig i att systematiskt arbeta med förbättringsarbete för att säkerställa att vi ständigt ligger i framkant.

Värt att veta

Tillsammans med ett team om 8 personer sitter du i ljusa lokaler i Stockholm. Vi arbetar på plats varje dag där där vi har telefontider vi anpassar dagen efter.

Du kommer få en introduktion vid uppdragets start och där du sedan får bygga på dina kunskaper längs med vägen.

Detta är ett konsultuppdrag med start vecka 33 som löper i 6 månader med stor chans till förlängning.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll behöver du:
  • Positivt synsätt och passion för att ge bra service.
  • Engagemang och vilja att förstå vår affär och stötta kontor och kunder.
  • Bekvämlighet med telefon som arbetsredskap och god samarbetsförmåga i team, med förståelse för bankens värderingar.
  • Förmåga att förstå leasing- och avbetalningsprocesser samt delta i förbättringsarbete.
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller liknande och erfarenhet av bankarbete, gärna i kundmötande roller.
  • Erfarenhet av leasing och avbetalning är meriterande.
  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, tal som skrift.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos uppdragsgivaren. TNG är specialister på kompetensbaserad och fördomsfri rekrytering, bemanning och interim. Vi ser fram emot att få din ansökan med CV eller LinkedIn-profil, och utan personligt brev, i vårt enkla ansökningsformulär. Notera att vi inte kan ta emot ansökningar via e-post, men att du alltid är välkommen att maila rekryteraren vid frågor. Efter inskickad ansökan kommer vi dels anonymisera dina personuppgifter, dels be dig att göra ett par rekryteringstester, innan vi gör en första bedömning. Givetvis får du mer information om varje steg när det är dags och så snart du skickat in din ansökan kan du följa den i realtid via vår hemsida. Observera att vi gör urval löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdatum. Varmt välkommen!
TNG Group AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/