Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Head of Customer Success Enterprise till Winningtemp // Stockholm

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Oddwork Sweden AB
Telefon
Ansök nu
Head of Customer Success till Winningtemp // Stockholm
Redo att inspirera med ditt engagerande ledarskap och skapa framgångsrika resultat tillsammans med andra? Kom och gör skillnad i en avgörande roll på vårt internationella bolag på förändringsresa!


Om rollen:

Här kommer du leda ett team med customer success managers som arbetar passionerat för att skapa hållbara och framgångsrika organisationer världen över. Ditt ansvar blir att utveckla strategier och arbetssätt som ger ditt team förutsättningarna att leverera effektiv service och support för våra allra största, internationella och nationella kunder. I tätt samarbete med vårt försäljning-och marknadsföringsteam jobbar du för att öka kundernas användning och värde av vår produkt, upptäcka möjligheter till merförsäljning och säkerställa smidigare försäljnings-och förnyelseprocesser som hjälper vårt företag att växa. Du jobbar även nära produktteamet för att bidra till produktförbättringar samt med HR-avdelningen för att driva thought leadership. Som ledare ansvarar du för att utveckla ditt team och skapa en kultur av nyfikenhet, kundservice och passion för vår produkt. Du sätter KPI:er, identifierar förbättringsmöjligheter och stöttar teamet mot uppsatta mål. Dessutom är du vår primära kontaktpunkt för nyckelkunder och expert på hur man lyckas med Winningtemp-plattformen för att kunna utbilda, stödja, coacha och driva innovation.

Om dig:
  • Kandidatexamen eller liknande utbildning.
  • Några års erfarenhet av ledande roll inom Customer Success, rådgivning eller konsultverksamhet - gärna från ett SaaS-bolag.
  • Du har starka ledaregenskaper och erfarenhet av att utveckla högpresterande team.
  • Du har en teknisk förståelse och driv att uppnå stark kundnöjdhet och lojalitet.
  • Då flera av våra kollegor endast talar engelska är det viktigt att du är obehindrad i tal och skrift i såväl svenska som engelska.
  • Du delar våra värderingar; Show Passion, Results Together, Take Responsibility, and Show Curiosity.
Om oss
Winningtemp är en ledande B2B SaaS plattform som hjälper våra kunder skapa framgångsrika team och hållbara organisationer för att nå sina affärsmål. Här jobbar ca 90 personer inom en rad olika områden och med en mängd olika bakgrunder och kompetenser. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi bryr oss om våra kollegors välmående och arbetar därför såklart löpande med vårt eget verktyg för att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi delar glädje, inte bara för vår produkt och det jobb vi gör, utan också för varandra. Här kan du helt enkelt förvänta dig en stöttande och inkluderande arbetsplats där alla arbetar tillsammans mot vår vision; To forever change how people succeed together.

Redo att kliva på vårt tillväxttåg?
Hoppa på vår resa när vi siktar mot att ha SaaS-branschens nöjdaste kunder!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Felicia Alves, felicia.alves@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren