Hoppa till innehåll

Java-utvecklare för Taxi Stockholm

Publiceringsdatum
13 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och vi är stolta att vara stockholmarnas främsta taxibolag! Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten och strävar ständigt efter att utveckla våra tjänster för både företag och privatpersoner.


Vi har ett utvecklingsteam som brinner för att ta fram de bästa lösningarna för både våra kunder och förare. Vårt team består både av utvecklare, UX/UI-designers och testare som jobbar i en modern utvecklingsmiljö och med de senaste verktygen.


Vi befinner oss nu i en intressant fas då en ny teknisk infrastruktur ska utformas och utvecklas. Dessutom ska nya smarta onlinetjänster utvecklas för att förenkla bokning av taxibilar, inklusive funktioner som samåkning.


Den tekniska stacken är Java kombinerat med moderna ramverk och verktyg. CI/CD och DevOps är också prioriterade områden. I denna roll arbetar du tillsammans med kompetenta kollegor för att utveckla en skalbar och modern infrastruktur. Du följer en agil utvecklingsmetodik.


Vi söker dig som tar ett stort ansvar och kan jobba både individuellt såväl som i ett större team.

Vi tror att du har följande kvalifikationer:

  • 5+ års relevant arbetslivserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i Java, Spring MVC, Maven, microservices, REST, messaging, etc.
  • Tidigare erfarenhet av Google Cloud Platform är en merit
  • Tidigare erfarenhet av Docker, Kubernetes, CI/CD, Jenkins och DevOps är en merit
  • Flytande i skriftlig och muntlig engelska
  • Universitetsstudier inom IT


Vad finns hos oss?

  • Ett kontor mitt i Stockholm, pensionsförmåner, sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag
  • En bra företagskultur och närhet till vår kärna - taxiverksamheten
  • Ett härligt team där det är högt i tak, mycket diskussioner och där vi värdesätter samarbete och kunskapsutbyte och där det finns möjlighet att utvecklas


Tveka inte att ansöka om du tycker att vårt erbjudande låter intressant och känner att du stämmer väl in på kompetensprofilen ovan.


Alla ansökningar hanteras självfallet strikt konfidentiellt.


Om Taxi Stockholm:

Taxi Stockholm är den ledande partnern för taxitjänster i Stockholm och stockholmarnas främsta taxibolag. Vi har höga ambitioner i alla våra kundmöten dagligen och ständig utveckling av tjänster för företag och privatpersoner. Våra fordon arbetar året om och dygnet runt för att ge den bästa möjliga servicen. Taxi Stockholm inkluderar även vårt dotterbolag Sirius Omsorg. Sirius erbjuder samhällsbetalda resor, så som turbundna resor och skolskjutsar. Våra värdeord är Trygghet, Respekt, Utveckling och Engagemang.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se