Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Java utvecklare till Tele2!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som utvecklare hos Tele2 kommer du att få möjligheten att arbeta i ett stort bolag med många spännande projekt. Här får du också möjlighet att arbeta med de senaste teknikerna och göra skillnad som utvecklare. Låter detta som ditt nästa karriärsteg? Välkommen in med din ansökan!



Om tjänsten

Som systemutvecklare hos Tele2 kommer du att tillhöra ett av deras B2b-team. Teamet arbetar agilt enligt Scrum består av 8 utvecklare. Du kommer att få möjlighet att arbeta i komplexa system och tillsammans med dina kollegor ansvara för att planera, utveckla, deploya och underhålla mjukvarulösningar.

Du erbjuds

  • Kontinuerlig kompetensutveckling genom utbildningar, konferenser och certifieringar
  • Möjlighet att växa både som professionell och som person
  • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer att stötta och coacha dig i din karriär. Detta är ett långsiktigt uppdrag hos vår kund och förutsatt att samarbetet fungerar bra kommer anställningen gå över till Tele2


Arbetsuppgifter
  • Leda egna utvecklingsuppgifter och samarbeta med andra utvecklare
  • Följa och kontinuerligt förbättra teamets processer som bygger på Scrum med tvåveckorssprintar


Kvalifikationer
  • Har en eftergymnasial utbildning inom IT
  • Har minst 3 års arbetslivserfarenhet som systemutvecklare där du arbetat med, Java, React, Spring Boot & Kubernetes (K8)
  • Har erfarenhet av databashantering (MySQL/ Percona)
  • Har arbetat med implementering av automatiserade testplattformar och enhetstester
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska, då språken används dagligen i ditt arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

  • Målmedveten
  • Stabil
  • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se