Hoppa till innehåll

Systemägare till Sveriges Elgrossister

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du redo för en ny spännande utmaning? Vi på SEG söker en engagerad och tekniskt kunnig systemägare som brinner för att förbättra och utveckla våra system.

Som systemägare hos oss kommer du att ha en viktig roll med delat ansvar mellan daglig hantering av E-nummeransökningar och användarsupport, samt att leda den tekniska utvecklingen av vår E-nummerbank. Du kommer att fånga upp och kanalisera behov till utvecklarna, samt ansvara för tester och kvalitetssäkring. Vårt mål är att våra system ska stödja både ökad datamängd och högre datakvalitet.

Vi värdesätter erfarenhet av systemutveckling, databaser, webbhandel och PIM-system, och ser gärna att du har en IT-systemutbildning. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i svenska och engelska samt djupare IT-systemkunskaper. Har du dessutom erfarenhet från teknikgrossistvärlden är det ett stort plus.

Vi letar efter dig som har stark systemförståelse och en utpräglad servicekänsla. Din förmåga att snabbt sätta dig in i våra processer och bidra till deras förbättring är avgörande.

Hos oss finns det möjligheter att forma din roll och ha ett betydande inflytande på hur vår organisation arbetar. Även om vi är en liten organisation kan du påverka och utveckla arbetssätt och processer inom ditt ansvarsområde.

Du kommer att arbeta nära våra utvecklare och användare. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att verkligen göra skillnad.

Om SEG:

Sveriges Elgrossister, SEG, är en branschorganisation vars uppgift är att först och främst tillhandahålla en infrastruktur för produktdata samt stötta, utbilda och informera medlemsföretag och medlemsföretagens leverantörer. SEG har fem medlemsföretag: Ahlsell, Elektroskandia, Onninen, Rexel och Solar. Elgrossisternas viktigaste kundgrupper är elinstallatörer, industri och offentlig sektor.

Om du är den vi söker, skicka in din ansökan snarast. Vi kommer att göra löpande urval och kalla till intervjuer så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Rekryteringen sker i samarbete med Adawi People & Growth. För mer information, kontakta Susanne Adawi på susanne@adawi.se

Din ansökan ska innehålla cv + brev. I brevet får du gärna svara på vad som lockar dig med den här tjänsten och varför du tror du är rätt kandidat. Märk ansökan SEG och maila till hej@adawi.se

Välkommen med din ansökan!


Obs. Vi undanber oss kontakt med säljare och rekryterare.




Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se