Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Vi söker dig som vill arbeta som värdetransportör till vår kund Loomis!

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du börja din karriär med ett spännande och ansvarsfullt jobb? Då kan detta vara rätt för dig!

Information om uppdraget:

Loomis är ledande inom värdehantering i Sverige och letar nu efter värdetransportörer som kan transportera kontanter och värdeföremål mellan butiker, banker, deponeringsboxar och uttagsautomater. Som värdetransportör är du ansiktet utåt för Loomis och har regelbundet kontakt med deras kunder.

Dina arbetsuppgifter inkluderar att hämta och leverera pengar, tömma serviceboxar samt fylla på uttagsautomater hos företagskunder. Det är viktigt att du är en bra representant för företaget och att du agerar med hög etik och moral. Jobbet är både rörligt och socialt med många möten varje dag.

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting endast kommer att sköta rekryterinsgprocessen men att ni kommer bli direktanställd via Loomis, tjänsten är en tillsvidareanställning och ni förväntas starta upp under september månad. Det är viktigt att ni är flexibla då ni kommer att arbeta under olika tider på dygnet mellan 05.30 - 21.30.

Loomis är mån om att deras personal trivs och erbjuder stora möjligheter till utveckling. Det finns chanser att växa inom rollen eller att byta till andra spännande positioner inom företaget.

Detta söker vi:

För att trivas hos Loomis tror vi att du är en ansvarstagande, serviceinriktad och engagerad person med hög integritet och noggrannhet. Vi söker dig som drivs av att arbeta under högt tempo men även bibehålla servicenivån. Du ska trivas med att arbeta självständigt och att köra bil i Stockholmsområdet.

Krav för att söka tjänsten:
- Goda kunskaper, skriftligt och muntligt, i svenska
- Tidigare arbetat som yrkeschaufför/budbilsförare
- B-körkort
- Ostraffad
- Drogfri
- Ordnad ekonomi

Meriterande

- Genomförd utbildning

Personliga egenskaper som är viktiga är att du är ärlig, ordningsam, serviceinriktad och engagerad. Du skall ha god fysik och hälsa. Meriterande är om du tidigare har arbetat inom ett serviceyrke där man håller ett högt tempo.

I denna rekryteringsprocess kommer ni att få genomföra en personlighetstest, detta önskar vi att ni genomför så snart som möjligt. Ni kommer även få godkänna att vi kommer genomföra en säkerhets- och bakgrundskontroll då tjänsten kräver att man är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar.

Låter detta intressant? Skicka in er ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande!

Sökord: Stockholm, Heltid, Värdetransportör

Sökord: Stockholm, Heltid, Värdetransportör
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com