Hoppa till innehåll
SBG Byggen AB logotyp

KMA-samordnare

Sista ansökningsdag
18 november 2024 (52 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vill du vara en nyckelspelare i att säkerställa att våra projekt uppfyller högt ställda krav? Vi söker nu en KMA-samordnare som brinner för att skapa säkra och hållbara entreprenader.

Dina arbetsuppgifter
Som KMA-samordnare kommer du att ansvara för att samordna och utveckla KMA-arbetet i våra byggprojekt. I nära samarbete med produktionen säkerställer du att lagar och krav inom KMA-området efterlevs. Du genomför KMA-ronder, följer upp incidenter och olyckor, och bistår med att upprätta riskanalyser och egenkontroller. Du driver även miljöarbetet genom att säkerställa att projektens miljökrav uppfylls. Då vi är ett BKMA-certifierat företag kommer du att ha rollen som systemansvarig och ansvara för våra externa revisioner.

Din profil
Du har eftergymnasial utbildning med inriktning mot byggproduktion eller KMA, minst två års praktisk erfarenhet av operativt KMA-arbete i byggprojekt och god kunskap om kvalitetssystem. Du är van vid att arbeta självständigt samt driva förbättringar inom KMA-området. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. B-körkort är ett krav. Som person är du noggrann, strukturerad och har en god förmåga att samarbeta internt och externt.

Övrigt
Vårt kontor ligger vid skogskyrkogården, Enskede

Ansökan
Välkommen med din ansökan, och gör det inte för krångligt, det räcker med ett CV som första steg! Urval sker löpande så vänta inte med att ansöka. Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning.
SBG Byggen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 november 2024 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SBG Byggen AB har under snart 35 år i branschen arbeta för långsiktiga relationer, och att alltid sätta kvalitet och kontrollerad tillväxt framför kvantitet. Vi har varit certifierade enligt BKMA (tidigare BF9K) sedan 2005.