Hoppa till innehåll
Protech Nordic AB logotyp

Teknisk säljare för CAD/CAM-systemet Topsolid

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du arbeta med banbrytande CAD/CAM-lösningar och har erfarenhet av försäljning? Vi söker dig som vill vara med och driva försäljningen av TopSolid. Hos oss får du frihet under ansvar, möjlighet att arbeta hemifrån och utveckla relationer med kunder över hela Norden.

Placeringsort: I denna roll har du möjlighet att arbeta hemifrån och kan vara placerad var som helst inom Sverige. Vi ser dock som en fördel om du bor i närheten av våra kontor i Järfälla eller Borås, och har möjlighet att delvis utgå från något av dessa kontor

Resor förekommer i tjänsten, uppskattningsvis ca 30 resdagar/år.

Som Teknisk säljare av Topsolid...

...har du en nyckelroll i att bygga långsiktiga relationer med våra kunder.  Du kommer att fokusera på försäljning av vår programvara Topsolid - ett integrerat CAD/CAM-system med unika funktioner, som används inom tillverknings- och konstruktionssektorn, inklusive mekanisk verksamhet och specialsnickerier.

Det här kan du se fram emot:
  • Ett omväxlande och fritt arbete, där du är kundansvarig för Topsolid och har kontakt med kunder över hela Norden.

  • Variation av nykundsbearbetning såväl som att vidareutveckla relationer med befintliga kunder.

  • Ett nära samarbete med vår applikationsingenjör, där ni ofta har möten tillsammans för att presentera programvaran för kund

  • Deltagande vid mässor och andra aktiviteter för att öka vår synlighet och nå potentiella kunder.

  • Resor förekommer i tjänsten, uppskattningsvis ca 30 resdagar/år.

 Detta krävs för rollen:
  • En bakgrund från tillverkande industri med erfarenhet av kundkontakt och intresse för försäljning, alternativt tidigare arbetslivserfarenhet som teknisk säljare.

  • Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska

  • B-körkort

Det är meriterande om du har arbetat med försäljning av programvarulicenser och ett stort plus om du har erfarenhet av CAD/CAM-system.

Som person tror vi att du...

är driven och duktig på att ta initiativ. Vi tror att du är social och nyfiken på att lära dig nya saker, och är duktig på att kommunicera med olika typer av människor.  Samtidigt som du är självgående så är det viktigt att kunna be om hjälp och vara bra på att samarbeta i team.

Protech Nordic AB och TopSolid

Protech Nordic AB är stolta över att vara Nordens ledande leverantör av industriella 3D-skrivare och CAD/CAM-system för tillverkningsindustrin. Vi representerar leverantörer som Stratasys, UltiMaker, Xact Metal, SHINING3D och inte minst TopSolid, som vi introducerade till den nordiska marknaden redan 1998. TopSolid har sedan dess blivit ett av de mest använda CAD-systemen för verktygskonstruktion, tack vare sin omfattande och specialiserade lösningspalett anpassad för olika industrier.

År 2006 tog vi ytterligare ett steg framåt genom att lansera en CAD/CAM-lösning specifikt för möbel- och specialsnickerier. På kort tid har Protech etablerat sig som den ledande leverantören av CAD/CAM-system för specialsnickerier, med över 80 nöjda kunder i Norden.

Som ett privatägt nordiskt företag har Protech idag kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och består av ett växande team på omkring 30 engagerade medarbetare. Vi är i en spännande expansionsfas och söker nu nya talanger som vill vara med och forma framtidens industriella lösningar.

Vill du veta mer om oss besök gärna vår hemsida: www.protech.se
 

För att söka rollen...

är du varmt välkommen att ladda upp ditt CV eller klistra in din LinkedIn-URL. Sista ansökningsdag är 18/8 2024. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så sök redan idag! Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringen samarbetar Protech med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Linnea Neldemo på linnea.neldemo@roirekrytering.se

Anställning hos: Protech

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse


Protech Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren