Hoppa till innehåll
Oddwork logotyp

Säljande projektör till Inviatech // Stockholm

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Marberg
Telefon
Ansök nu
Vill du forma din karriärväg och vårt företag i en varierande roll med stor trygghet och frihet? Låt din ambition leda vägen och bli en i teamet på Inviatech!

Om rollen
Hos oss blir du första projektör på plats i Stockholm, men likväl en självklar del av vårt sociala företag med visionen att vara den bästa arbetsgivaren för alla medarbetare - oavsett roll i organisationen. Med ansvar för våra projekt kommer du axla hela processen, från att boka det första mötet till löpande kundkontakt och leverans. Du jobbar såväl självständigt som i team med kollegor och beställare. Vi har en rad aktiva kunder i branschen från Kiruna till Ystad - allt från stora aktörer till mindre exploateringsföretag. Det gör att vi jobbar med en mängd olika typer av beställare och uppdragen kan t.ex. vara inom mark-/gatu- och VA-projektering samt dagvattenutredningar i samband med om-/till- och nybyggnad av bostäder. Ditt uppdrag blir att bryta ny mark för våra tjänster i Stockholm och forma framtiden för vårt nya kontor.


Det här har du med dig:

  • Akademisk examen inom samhällsbyggnad/VA/Vägteknik
  • Några års erfarenhet och förståelse inom området samhällsbyggnad/VA/Vägteknik
  • Utåtriktad, strukturerad och självgående
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • B-Körkort
  • Tidigare konsulterfarenhet är meriterande
Ovanstående är de grundläggande kvalifikationerna för tjänsten, men vi kommer även lägga stor vikt vid din personlighet.

Om oss
Inviatech är konsultföretaget där allt börjar med dig. Med fokus på individen, flexibla lösningar och en modern lönepolicy attraherar vi de skarpaste, mest professionella och engagerade personerna i branschen. Vi lägger stor vikt vid gemenskap och har ett uppskattat utbud av professionella och sociala aktiviteter. Vår kommunikation genomsyras av öppenhet, och främjar nätverkande och kompetensutbyte såväl som fritidsaktiviteter och relationsbyggande. Vill du bli en i gänget? Skicka in din ansökan idag!

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Stockholm

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Talent Manager Mattias Marberg, mattias.marberg@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: Urval sker löpande

Som ledande byrå inom employer branding och rekrytering är vi här för att revolutionera vår bransch, matcha talanger med företagskulturer och stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Nyfiken på att veta mer? Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här eller hitta fler karriärmöjligheter här.
Oddwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 oktober 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren