Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Vi på No.8 ortodonti söker en telefonist/receptionist med erfarenhet till vår moderna tandreglering-specialistklinik på Östermalm.

No.8 Ortodonti driver endast med tandreglering och har ortodontikliniker i Stockholm på Östermalm, i Södertälje och Åkersberga. Region patienter och privata patienter i alla åldrar är välkomna till oss för nödvändig ortodonti behandling. Vi är i behov av en receptionist, gärna med erfarenhet av vård/dentalvård med huvudsaklig arbetsplats på Narvavägen 8, på Östermalm.

Vi söker dig som brinner för att yta service och hjälpa människor. Antingen är du erfaren eller helt ny inom branschen, men du älskar att jobba med människor. Din viktigaste egenskap är noggrannhet, att följa protokoll och rutiner, alltid. Du är bra på kommunikation, du kan hantera stressiga situationer utan att tappa fokus. Du har erfarenhet av att tackla olika typer människor i olika typer av situationer med som mål att identifiera problem, yta service och hålla alla parter nöjd. Du ska kunna kommunicera väl muntligt och skriftligt och skapa bra relation till patienter i alla åldrar. Du ska ha enkelt för att ta in info och lära dig nya rutiner och processer. Du blir spindeln i nätet och en del av en glad team som samarbetar gott, har öppen kommunikation och strävar efter kvalitet och nöjda kunder. 

Dina arbetsuppgifter blir varierat och vi erbjuder noga introduktion i alla arbetsuppgifterna. Du kommer främst att vara ansiktet utåt till alla våra patienter och deras vårdnadshavare via telefon mail, och fysisk på Östermalm kliniken. Du kommer få följa upp patienter i olika moment under behandlingen samt vara kontakt förmedlare mellan klinisk personal och patienter/deras vårdnadshavare. Du får ansvar för att alla dessa moment följs upp enligt rutinerna och inget faller mellan stolarna. Den centrala rollen kräver att du är på plats 100%.

Du kommer ha stöd hela vägen och frågor är välkomna, men det förväntas att du med tiden ska lära dig att svara på de flesta vanliga frågor som är ortodonti-specifika eller patient specifika samt följa upp patienter självständigt enligt våra rutiner och protokoll. Allt finns nedskrivet, det krävs att du sätter dig in i informationen och sedan följer de till 100%.


Du får jobba i nyrenoverade lokaler med topp-modern och digitaliserad utrustning. Arbetstiden är fast vardagar på dagtid. Goda förmåner och konkurrenskraftig lön erbjuds rätt kandidat.  

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor och funderingar. 

Vi ser fram emot ditt CV och ansökan. Skicka gärna direkt till minou@no8ortodonti.se så hör vi av oss. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se