Hoppa till innehåll
MP-SEC International AB logotyp

Projektcontroller till MP-SEC International, Stockholm

Sista ansökningsdag
22 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Meritmind rekryterar en projektcontroller till MP-SEC International som är i en tillväxtfas och ska anställa en ny kollega till deras team. Det här är en bred och spännande tjänst för dig som är en relationskapande person som vill arbeta mot internationella leverantörer. Du trivs med projektbaserade arbetsuppgifter som du självständigt arbetar med. Vi ser att du har tidigare arbetat i en administrativroll i minst 3 år och gärna med liknade arbetsuppgifter. MP-SEC International är verksamma inom produktförsäljning mot militär-, polis- och säkerhetssektorn. Det är ett familjärt företag med god samanhållning och högt i tak. MP-SEC International sitter i trevliga lokaler vid nedre delen av Kungsholmen och ligger väldigt nära T-centralen. Start så snart som möjligt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden som projektcontroller:

* Ansvara för projektets dokumenthantering avseende att struktur och ordning skapas och upprätthålls.
* Bistå med att upprätta projekt relaterade dokument såsom planer, rapporter, tidplaner, mötesprotokoll mm.
* Planera, boka och förbereda möten.
* Kommunicera och samverka med projektets intressenter.
* Ha uppföljning på projektets aktiviteter, budget/ekonomi, beställningar och leveranser.
* Inventera, sortera, märka inkomna leveranser till MP-Sec:s lager.
* Skapa offerter och orderbekräftelser i BC

Kvalifikationer och erfarenhet:
* Mycket god färdighet i kommunikation på svenska och engelska i tal och skrift.
* Erfarenhet av administration/projekt/ekonomi.
* Ekonomiutbildning - meriterande
* Mycket goda IT-färdigheter. Gärna duktig på att använda AI-verktyg i IT-arbetet.

Personliga egenskaper:
För att lyckas och trivas i den här rollen behöver du vara en person som arbetar strukturerat och noggrant. Samtidigt ska du kunna hantera flera pågående projekt och tycker om att ha ett brett ansvarsområde. Du arbetar serviceinriktat och är en problemlösare som för ditt arbete framåt. Det är viktigt att du är en ansvarsfull person som håller deadlines. Vi ser att du är kommunikativ, samarbetsvillig, prestigelös och har lätt för att skapa relation med andra. Avslutningsvis hoppas vi på att du vill bli en del av ett härligt team och ha roligt också!

Om kundföretaget:

Vi distribuerar premiumprodukter, utrustning och hårdvara till myndigheter och statliga organ, vilket ger dem de bästa förutsättningarna för att genomföra alla uppdrag - utrikes eller inrikes - med bästa möjliga resultat.

Under de senaste 30 åren har vi byggt upp solida relationer med leverantörer och nyckelpersoner inom militären, polisen och säkerhetssektorn, vilket har skapat ett starkt och personligt nätverk över hela världen. Detta ger oss på MP-SEC en unik fördel att arbeta med de bästa i branschen och distribuera premiumprodukter till myndigheter och statliga organ.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Frida Dahlqvist på frida.dahlqvist@meritmind.se
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV. Det är endast möjligt att bifoga ett dokument.
Meritmind arbetar kompetensbaserat för att främja en objektiv och icke-diskriminerande konsultprocess. Detta innebär bland annat att du kommer att få göra arbetspsykologiska tester om du går vidare till intervju i denna process och att du inte behöver skicka in ett personligt brev.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
* Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.
Välkommen med din ansökan!

 

 

MP-SEC International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 oktober 2024 (53 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren