Hoppa till innehåll
Loomis Sverige AB logotyp

Field Sales Manager

Ansök nu

Field Sales Manager till Stockholm

Vill du jobba hos en av Sveriges mest spännande arbetsgivare? På Loomis följer vi tre grundläggande värderingar - People, Service och Integrity. Känner du igen dig i dessa värderingar? Då kan du vara vår nya Field Sales Manager till avdelningen Loomis Pay!

Vi söker en passionerad och resultatdriven Field Sales Manager som ska leda och utveckla vårt säljteam. I rollen som Field Sales Manager har du ansvaret för att driva försäljningen av våra abonnemang på kassasystem, terminaler och inlösen i fysiska möten. Kunderna är framför allt mindre och medelstora handlare och företag inom restaurang, café och retail. 

Du att medverkar på fältet via sambesök, rekryterar, coachar och följer upp fältsäljare operativt och strategiskt. Rollen innefattar fullt personalansvar för din region och ett eget operativt ansvar för försäljning.

Ansvarsområden och huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda och fördela arbetet inom din region, operativt såväl som strategiskt 
  • Fullt personalansvar samt ansvar för egen säljbudget på regionen
  • Sälja Loomis Pay:s produkter ute på fält till nya och befintliga kunder på fysiska möten via sina fältsäljare
  • Utbilda inom försäljning, coacha, leda och följa upp sina säljare från bokat möte till genomförd avtalsskrivning
  • I SalesForce löpande dokumentera alla säljaktiviteter inom området samt aktivt arbeta med eget Scorecard
  • Eget ansvar för att lokalisera potentiella kunder i säljområdet samt ha koll på konkurrenters kunder i sitt område
  • Bidra till omvärldsbevakning på den marknad du agerar på
  • Agera förebild som ledare enligt Loomis värderingar
  • Ansvara för din regions budget och bidra aktivt i budget- och prognosarbete

Din profil
Vi letar efter dig som har starka ledaregenskaper, utmärkt kommunikationsförmåga och förmåga att inspirera och motivera andra. Du bör också ha en gedigen erfarenhet av försäljning på fältet och bevisad framgång inom att nå försäljningsmål.

Vi söker dig som:

  • Talar också skriver flytande svenska och engelska
  • Har ett upparbetat nätverk av potentiella kunder inom HORECA/retail
  • Operativ erfarenhet av ledarskap
  • Erfarenhet av fältförsäljning B2B

Tjänsten som Field Sales Manager kräver att du är ostraffad, drogfri och inte har några betalningsanmärkningar. Vi gör säkerhets- och bakgrundskontroller på alla våra medarbetare. 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-920963.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Loomis Sverige AB är marknadsledande inom värdehantering i Sverige. Basen i vår verksamhet är att på ett tryggt, säkert, pålitligt och effektivt sätt hantera kontanter och värdeföremål som finns i samhället. Loomis har även klivit in på den digitala betalmarknaden. Vi erbjuder en allt-i-ett-lösning med både kassasystem och betalningar som hjälper handlare, restauranger och butiker att driva och växa sina företag genom en och samma leverantör.

Inom Loomis tror vi på mångfald och inkludering. Genom vår slogan "All Welcome" tar vi ställning som en inkluderande arbetsgivare och aktör i samhället. Här är alla medarbetare välkomna. Och alla våra kunder ska kunna betala på det sätt som passar dem - oavsett om det är kontanter, kort eller digitalt. 

Loomis Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup