Hoppa till innehåll
CIC Hospitality logotyp

Sales Manager Stockholm

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
CIC Hospitality driver för närvarande 6 hotell i och runt Stockholmsregionen under varumärkena Best Western, Aiden by Best Western och Sure. Vi söker nu en erfaren svensk Sales Manager med ansvar för våra svenska hotell. Vi ser helst att du bor i Oslo och reser till Stockholm för nära samarbete med hotellen, men det motsatta är också fullt möjligt.

På CIC Hospitality gillar vi att utmana hur hotellbranschen arbetar med nya och smarta system och metoder. Vi letar ständigt efter den perfekta balansen mellan en fantastisk produkt som imponerar till ett lägre pris. Därför behöver vi en självgående och erfaren säljare som vet vad som krävs för att få in företagsavtal på våra hotell i och runt Stockholm, samtidigt som du klarar att hänga med i utvecklingen av vårt arbetssätt.

Vardagen som Sales Manager Stockholm:
Som Sales Manager Stockholm erbjuder vi mycket frihet och flexibilitet, samt en hel del resande. På CIC Hospitality tror vi att nöjda medarbetare levererar bättre resultat, så det bästa är nästan om du kan berätta för oss vad du behöver för att lyckas. Om vi ändå ska försöka beskriva vardagen, så tror vi att den kommer se ungefär ut så här:
  • Resa mellan huvudkontoret i Oslo och de 6 hotellen runt Stockholm.
  • Nära samarbete och dialog mellan hotellcheferna, Revenue Manager, Operations Manager och Service Crew.
  • Proaktiv användning av telefon och e-post mot potentiella företagskunder.
  • Digitala och fysiska möten med potentiella företagskunder.
  • Sluta avtal med företag som behöver kurs- och konferensfaciliteter eller fasta övernattningsplatser.
  • Förhoppningsvis ett minimum av rapportering, eftersom vi försöker automatisera så mycket som möjligt av CRM-systemet för att arbeta runt dina rutiner, och inte tvärtom.
  • Interna fasta möten i vår centrala kommersiella avdelning.

Känner du nu att detta verkar inspirerande för dig att arbeta med, så vill vi väldigt gärna prata med dig oavsett tidigare erfarenhet och formell kompetens. Du måste bara övertyga oss om att du är den som kan leverera de bästa försäljningsresultaten i en liknande situation.

Varför CIC Hospitality?
CIC Hospitality har gått från 0 till 30 hotell på bara 6 år, och fler är på väg. Fyra passionerade hotellälskare startade företaget 2018 och företaget har levererat formidabla resultat från början genom att tänka nytt och smart på vad som ger värde för kunden som övernattar eller använder våra faciliteter på andra sätt. CIC står för Caring, Inspiring och Creative, vilket är något vi andas och lever för både internt och externt. Här får du villkor som du ska kunna leva bra med, en miljö som bryr sig om ditt välbefinnande och frihet att utveckla dig själv och utforska nya möjligheter där du önskar. Vi hoppas höra från dig!

Skicka oss ditt CV, så hör du från oss senast en vecka efter sista ansökningsdatumet. Vi vill inte slösa bort din tid med ett ansökningsbrev, så bara skippa det. Ditt CV säger oss mer än nog i första omgången.

CIC Hospitality värdesätter mångfald och uppmuntrar kvalificerade kandidater att söka, oavsett ålder, kön, förmåga, nationalitet eller etnisk bakgrund.
CIC Hospitality logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CIC Hospitality är en hotelloperatör som fokuserar på förstklassig kostnadsstyrning och innovativa lösningar. Vi kan erbjuda boende i städer och platser över hela Skandinavien.