Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Innesäljare till Stockholm

Vi söker en driven och resultatorienterad innesäljare med förmåga att skapa långsiktiga kundrelationer. I rollen som innesäljare driver du hela säljprocessen från start till mål; allt ifrån att fånga upp inkommande leads, prospektera/identifiera genom kalla samtal, presentera våra produkter och tjänster samt förhandla och stänga affärer - både med nya och befintliga kunder.

Om tjänsten
I rollen som innesäljare bearbetar du flygklubbar, leverantörer till flyget, kommersiella företag inom området och pilotelever genom att skapa goda relationer och ge dem bästa möjliga service. De produkter vi säljer är kartor, kurslitteratur, headset, säkerhetsprodukter, uniform, loggböcker och tillbehör till piloten. På vår webshop www.pilotshop.se lever vi enligt att ” Pilotshop ska utveckla och förse pilotkåren och andra intressenter med flyganknutna produkter med hög kvalitet och fokus på flygsäkerhet.”

Som innesäljare är du placerad på vårt ljusa och trevliga kontor vid Alviks Strand med härlig utsikt över Mälaren och inflygningen till Bromma flygplats. Vi sitter tillsammans med våra trevliga kolleger på KSAK.

Vi söker dig som:

  • Har jobbat med försäljning under ett antal år
  • Har förståelse för privat och kommersiell flygverksamhet
  • Har erfarenhet från flyget, gärna flyg-certifikat eller liknande med kunskaper inom området
  • Har relevant erfarenhet av försäljning och ordermottagning via telefon/kundsupport
  • Ser värdet i att arbeta med CRM, vi jobbar med Fortnox
  • Kan Officepaket
  • Har god kommunikationsförmåga
  • Har goda förhandlingskunskaper
  • Talar och skriver svenska flytande samt har goda kunskaper i engelska

Vi erbjuder

  • Ett trevligt företag med nära samarbete och bra kunskap
  • En spännande och utmanande roll i ett växande företag
  • Möjlighet till personlig och professionell utveckling
  • Möjlighet att medverka vid produktframtagning och utvecklingsprojekt

Personliga egenskaper
Till rollen som innesäljare söker vi en förtroendeingivande person som har lätt för att bygga relationer internt och externt. Att du brinner för försäljning och flyget ser vi som en självklarhet och du har en stark känsla för service. Du är positiv, har lätt för att leda dig själv och drivs av att göra affärer. Dessutom är du resultatorienterad och självgående med förmåga att planera och strukturera ditt arbete effektivt.

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Eva Lettby, 0766-187190. Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!

KSAB Pilotshop, en av de äldsta pilotshoparna i världen.
Vår affärsidé går ut på att erbjuda piloter, elever, flygskolor och flygklubbar utbildnings-material och utrustning med hög kvalitet. Vi grundades redan 1937 av KSAK, Kungliga Svenska Aeroklubben och som en av världens äldsta pilotbutik är vi stolta över vår tradition att bidra till utbildning och säkerhet inom allmänflyget. Våra egna framtagna produkter Svenska Flygfält, TMA-kartor och utbildningslitteratur utvecklas och uppdateras ständigt av våra sakkunniga ämnesexperter. Förutom webshop har vi butik i Alvik, Stockholm och Västerås.

Kungliga Svenska Aeroklubben KSAK Service Aktiebolag logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 augusti 2024 (52 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup