Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Supplier Quality Engineer till global aktör inom fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
04 november 2024 (60 dagar kvar)
Publiceringsdatum
03 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du jobba inom ett företag som ligger i framkant av teknikutveckling och samtidigt bidra till en hållbar framtid? Vår kund erbjuder möjligheten att göra just detta. Här får du arbeta med engagerade och kunniga kollegor som dagligen delar med sig av sin kunskap och glädje.

Företaget växer och söker nu en Supplier Quality Engineer med specialisering inom elektronik och kretskort. I denna roll kommer du att arbeta nära andra ingenjörer och inköpare, samt vara en del av ett tvärfunktionellt team för att påverka leverantörsval tidigt i utvecklingsprocessen.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat att initiera och driva korrigerande aktiviteter hos leverantörer, följa upp kvalitetsstandarder, och utföra leverantörsrevisioner. Resor inom och utanför Europa förekommer.

Företaget söker en person med relevant högskoleutbildning och minst fem års erfarenhet inom området. Du bör ha goda kunskaper inom kretskortstillverkning och kvalitetsstandarder samt vara en tydlig kommunikatör som inspirerar och utvecklar människor.

Vår kund erbjuder:

På företaget erbjuds du en familjär arbetsmiljö med hög kompetens, möjlighet till professionell utveckling, och flera förmåner som kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, och hälsokontroller.

Företaget är en global aktör med huvudkontor i södra Europa och verksamhet i Sverige, USA, Kanada och Kina, specialiserad på elektriska drivsystem och komponenter för fordonsindustrin.

Kontakt:

Denna rekrytering sker i samarbete med Kraftsam Rekrytering & Bemanning. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Agnes Hedberg på agnes.hedberg@kraftsam.se.

Ansökan:

Vi ser fram emot din ansökan via ansökningsknappen. Urval sker löpande, så skicka in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 november 2024 (60 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren