Hoppa till innehåll

Systemförvaltare Keolis HR-system

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu söker vi dig som är en stjärna på Catalystone och som vill få möjligheten att bli en del av Keolis spännande digitaliseringsresa och vår HR support!

Vill du arbeta i en framtidsbransch, vara med och skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för miljön och kollektivtrafiken? Keolis erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag där vår omtänksamhet och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.

 

Om tjänsten 

Som systemförvaltare för Keolis HR-system, Catalystone, kommer du att arbeta med en rad olika uppgifter som bidrar till att förbättra och upprätthålla våra HR-processer. Catalystone är master för personaldata och som via integration förser flera system med information, bland annat lönesystemet. Du kommer att arbeta nära Keolis HR avdelning, som består av både HR-business partners och strateger. Ditt team kommer vara lön & HR-support som tillhör Keolis löneavdelning och som i dagsläget består av 10 personer. 

 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter 

  • Som superuser av CatalystOne arbetar du både med underhåll, förbättringar och utveckling av nya processer i samarbete med HR-organisationen. 
  • Utbildning av användare och kollegor på HR-supporten. 
  • Ansvarig för datakvalité.
  • Felsökning i applikationen samt integrationer. 
  • Stötta chefer i HR-relaterade frågor samt guida dem i vårt HR-system, CatalystOne, via telefon och email. 

 

Det här behöver du ha 

  • Utbildning inom HR eller personalvetenskap.
  • Flera års erfarenhet av liknande roll med fokus på arbete i HR-system, särskilt Catalystone, ses som ett krav.
  • Du har mycket god digital förmåga och lär dig snabbt nya system. 
  • God förmåga av excel ses som meriterande. 
  • Vi ser erfarenhet av arbete i branscher med upphandlad verksamhet, där hantering av stor personalmängd som ska migreras in och ut, som meriterande. 

Vidare bör du trivas med att arbeta administrativt och vara strukturerad med ett öga för detaljer. Eftersom du dagligen kommer att ha kontakt med våra chefer inom verksamheten, är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och serviceinriktad. Flytande kunskaper i svenska är ett krav. Du känner dig också trygg med att svara på grundläggande arbetsrättsliga frågor, såsom frågor kopplade till anställningar och kollektivavtal

 

Det här får du från oss 

Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder även en hybrid arbetsform som möjliggör för flexibilitet i vardagen. 

 

Så här ansöker du 

Välkommen att registrera din ansökan i form av personligt brev och ett CV. Observera att urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Urvalet baseras på dina tidigare erfarenheter samt på dina inneboende personliga förutsättningar. Vi kommer därför ta hjälp av arbetspsykologiska testverktyg från Alva Labs. 

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta 

Åsa Lanneros, Lönechef, asa.Lanneros@keolis.se eller +46851902069

För fackliga frågor kontakta:

Nader Akbari, Unionen, nader.akbari@keolis.se

Åsa Segersäll, Akademikerföreningen, asa.segersall@keolis.se  

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se