Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Salary Partner inom fastighetsrätt till medelstor advokatbyrå

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Lovisa Zedendahl
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Just nu söker vår kund en Salary Partner med fokus på fastighetstransaktioner och/eller kommersiell hyresrätt som vill satsa mot ett framtida delägarskap samt bidra och delta i byråns fortsatta tillväxtresa.

Vem är du?

Du är en driven jurist som vill ansluta till en modern och hungrig byrå med fokus på kompetens och tillväxt. Vi ser att du är en erfaren jurist med minst 5 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag, specialiserad inom fastighetstransaktioner och/eller kommersiell hyresrätt. Du driver dina ärenden självständigt och trivs när du får stor egen frihet och ansvar för din egen affär och entreprenörskap.

Vi lägger också stor vikt på din sociala förmåga och att du vill arbeta i en dynamisk och trevlig miljö med fokus på klienten.

Du erbjuds

Vår kund är idag en byrå med öppen och tillåtande kultur med en platt hierarki och ett stort gemensamt driv och kollegialitet. Detta är en mycket fin möjlighet för rätt person att få komma till en byrå som erbjuder både möjlighet och stöd att driva sina egna affärer. Du kommer in som Salary Partner och målet är att du inom kort tar steget mot att bli fullvärdig delägare.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar vår kund med Jurek Rekrytering & Bemanning, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökningar tas emot via www.jurek.se, vi accepterar inte ansökningar via email. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lovisa Zedendahl via lovisa.zedendahl@jurek.se eller 076-495 49 42.
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.