Hoppa till innehåll
Jefferson Wells logotyp

Ekonomiassistent i Stockholm

Publiceringsdatum
13 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du ekonomiassistent redo för en ny utmaning? Vill du vidareutveckla dina kunskaper eller utforska möjligheten att applicera dem hos ett nytt företag? Kanske även inom en helt ny bransch? Oavsett vad din anledning är kan en konsultanställning hos Jefferson Wells vara ditt nästa steg.

Denna annons är proaktiv och riktar sig till dig som är intresserad av kommande konsultuppdrag i Stockholm. Vi får löpande förfrågningar inom området och vill därför komma i kontakt med dig som är aktivt jobbsökande just nu eller kanske är intresserad av att byta jobb längre fram. Vi söker särskilt individer med kort uppsägningstid som kan påbörja uppdrag med snabb tillgänglighet.

Som konsult på Jefferson Wells kommer du att arbeta på olika bolag med olika förutsättningar. Du behöver vara flexibel och ha god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du ser med spänning på en variation av uppdrag både gällande ansvarsområden och geografiskt läge.

Kvalifikationer för Ekonomiassistent:
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Erfarenhet av kundreskontra och/eller leverantörsreskontra, inklusive fakturering, avstämningar av konton kopplade till reskontran, skattedeklarationer/momsredovisning, periodisk sammanställning, reseräkningar och löpande bokföring.
  • Meriterande om du har erfarenhet av bolag med stora transaktionsflöden.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med kreditbedömningar, påminnelser och inkasso.
  • Stort plus om du har ett starkt systemintresse och en förmåga att identifiera processer som kan effektiviseras.
  • Driven och hög arbetsmoral samt trivs med många sociala kontakter.
  • Initiativtagande och redo att ta dig an nya utmaningar.
Om Jefferson Wells
Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag för chefer och specialister. Vi samarbetar med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Som konsult hos Jefferson Wells är din karriär och utveckling alltid i fokus, och vi har gedigen kunskap inom just ditt område.

Kontaktuppgifter och ansökan
Detta är en annons för kommande uppdrag som ekonomiassistent i Stockholm. Vid intresse skickar du in din ansökan genom att klicka på knappen "Ansök nu". Vid frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Cecilia Nisser via e-post: cecilia.nisser@jeffersonwells.se eller telefon 087362888.
Jefferson Wells logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jefferson Wells är ett av Sveriges största konsultbolag av chefer och specialister inom ekonomi, executive, marknad & försäljning, inköp & logistik och ingenjörsområdet. Vi har den unika förmånen att samarbeta med företag, myndigheter och organisationer inom privat och offentlig sektor i hela Sverige. Våra konsultchefer har gedigen kunskap inom just ditt område och som konsult hos oss är din karriär och utveckling alltid i fokus. Hos oss kan du både gå som tillsvidareanställd konsult på ett specifikt uppdrag eller som samarbetspartner med eget företag.