Hoppa till innehåll
IVISYS logotyp

Teknisk Supportspecialist till IVISYS

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Vill du vara en del av ett snabbväxande företag som revolutionerar med hjälp av innovativa AI-lösningar? IVISYS PalletAI, inspekterar trä- och plastpallar för att säkerställa kvalitet genom att använda AI-teknologi. Företaget söker nu en teknisk supportspecialist som kan bidra med sin expertis till sitt kundserviceteam. Detta är en unik möjlighet att arbeta med spetsteknologi och bidra till en spännande fortsatt expansion globalt.

Arbetsuppgifter
Som kundsupportspecialist är din huvuduppgift att identifiera och felsöka för att lösa kunders problem med pallinspektion. Du kommer till exempel att:
  • Hantera och monitorera PalletAI för fjärrövervakning och vidta förebyggande åtgärder.
  • Ansvara för övervakning av ärendehanteringssystemet och säkerställa att kundfrågor besvaras.
  • Vara med och installera och konfigurera ny maskinvara och mjukvara vid kundinstallationer.
  • Utbilda kunder, samt ta fram instruktioner genom tekniska anteckningar.
Du är med i det globala kundsupportteamet, vilket innebär att du kommer att ansvara för att utveckla standardprocedurer och praxis. Du arbetar tillsammans med teammedlemmar i Chicago, Stockholm och Göteborg där du är med och driver förbättringar för både kunder, teamet och för IVISYS. En önskan är att du ska kunna resa 1-4 nätter i månaden, det är dock inget måste.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet från områden som automation, mekatronik, elektronik eller data
  • Mycket god kommunikationsförmåga på svenska och engelska
  • Erfarenhet inom teknisk support, gärna inom automation
  • God förståelse för mjukvara i hårdvarukontext
  • B-körkort
Som person ser vi att du är strukturerad och processorienterad med förmåga att vara hands-on när det behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i startup eller scaleup eller kommer från automationsindustrin samt om du har erfarenhet av att arbeta i Linux-miljö och med olika utvecklingsspråk som exempelvis C#, Python eller scriptspråk.

Övrig information
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Plats: Vällingby, Stockholm. Viss möjlighet till distansarbete erbjuds
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare med inledande provanställning.
IVISYS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVISYS är en leverantör av helhetslösningar inom automatiserad pallinspektion. IVISYS PalletAI®, inspekterar trä- och plastpallar för att säkerställa kvalitet genom att använda AI-teknologi. IVISYS har historiskt varit ett bolag som utvecklat skräddarsydda produkter efter kundens önskemål och behov. IVISYS har under 2022 arbetat med att ställa om verksamheten till att utveckla och sälja standardiserade produkter som är modulära, skalbara och flexibla. PalletAI® ger kunden ökad produktivitet, effektivitet och lönsamhet genom IVISYS egenutvecklade hårdvara och mjukvara. IVISYS PalletAI® finns i logistikdepåer, lager, distributionscenter och i produktionslinor i flera branscher hos stora internationella kunde både i Europa och USA. Med en produkt som kan integreras i nästan alla industrier, är marknaden för IVISYS global, stor i volym och växer i takt med den pågående automatiseringen av industrier.