Hoppa till innehåll

Uppdragschef

Publiceringsdatum
16 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Som uppdragschef på Humana innehar du en mångsidig roll med två övergripande ansvarsområden. Dels är du ansvarig för att samordna den personliga assistansen för kunden, dels är du arbetsgivare med personalansvar för kundens personliga assistenter. Du är spindeln i nätet och har en daglig interaktion med kunder, arbetsledare och personliga assistenter. Som uppdragschef spelar du en central roll för att säkerställa en högkvalitativ och samordnad personlig assistans för varje individuell kund.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter är varierande men de huvudsakliga momenten innefattar:

-Kundkontakt kring samordning av den personliga assistansen
-Rekrytering, schemaläggning och tidrapportering
-Kundmöten och personalmöten
-Coachning och arbetsledning av personliga assistenter och arbetsledare
-Social dokumentation
-Myndighetskontakt med kommuner, Försäkringskassan etc

Vem är du?
Vi söker dig som vill arbeta efter våra värdeord: glädje, engagemang och ansvar. Du gillar att ha många bollar i luften och det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta med kundservice, personaladministration eller liknande arbete och/eller är utbildad socionom, beteendevetare eller personaladministratör. Har du erfarenhet av personlig assistans eller annan koppling till personer med funktionsnedsättning är det värdefullt.

Som person är du strukturerad, lugn, noggrann, stresstålig och självgående. Vi ser att du har lätt för att skapa långvariga relationer och har ett brinnande intresse för människor. För att lyckas i rollen så krävs det att du är social, servicemedveten och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. B-körkort. 

Ort
Stockholm

Om tjänsten
Vikariat tom 31 december 2024 Tillsvidareanställning, 100 %

Tillträde
Enligt överenskommelse

Att jobba på Humana
Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och bostäder med särskild service enligt LSS. Humana har 20 000 engagerade medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Danmark som utför omsorgstjänster till 9 000 människor.

Hos Humana erbjuds du ett meningsfullt jobb med goda anställningsvillkor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där vi uppmuntrar varandra till delaktighet och att sprida glädje på jobbet. Här drivs vi av utveckling och arbetar ständigt för att förbättra kvaliteten i vår verksamhet, där du som medarbetare är en viktig del i detta arbete. Våra värdegrundsord - Engagemang, glädje och ansvar är ledande i vårt dagliga arbete. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss påHumana https://www.humana.se/jobb

Vad händer nu?
Vi ser gärna att du ansöker snarast då vi går igenom urvalet löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen. Du som söker kan komma att få genomgå tester via webben.

Vill du veta mer om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta oss!

Välkommen med din ansökan

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se