Hoppa till innehåll

CRM Analyst till Filmstaden och Odeon Cinemas Group

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Är du en filmälskare med passion för data? Drivs du av att förstå kundbeteenden och söker en ny utmaning inom lojalitet och CRM? Då har vi den perfekta möjligheten för dig! Vi söker nu en ny kollega till vår analysavdelning som vill vara med och skapa inspirerande biografupplevelser för våra gäster!

Om rollen

Som vår CRM Analyst kommer du att kombinera dataanalys, datavisualisering och affärsförståelse för att stödja verksamheten med insikter och rapporter. I rollen ansvarar du för att analysera gästbeteende och data från marknadsföring och medlemskommunikation som sker via t.ex. e-post, app och push. Du kommer arbeta mycket med olika avdelningar inom företaget, kommer bli vår expert inom ditt område och arbeta med några av de mest kända biografvarumärkena i Norden, inklusive Filmstaden i Sverige, Finnkino i Finland och Odeon Kino i Norge. Du kommer att bli en del av Northern Europe Analysis & Insights Team tillsammans med fem andra kollegor och rapporterar till Head of Analysis & Insights. Odeon Cinemas Group är Europas största biografoperatör och är en del av AMC-koncernen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

  • Vara expert på all CRM-analys, inklusive analys av medlemskommunikation och kampanjer, samt tillhandahålla högkvalitativa, agerbara insikter.
  • Leda analysprojekt från kravinsamling till datahantering och insiktsarbete samt rekommendationer.
  • Ansvara för att tydligt kommunicera de senaste insikterna och analysresultaten till alla nivåer inom organisationen.
  • Skapa rapporter och dashboards i Power BI som ger verksamhetsanvändare tillgång till data.
  • Analysera data från nya källor och vid behov koppla samman data från flera källor.

Du kommer att arbeta från vårt Support Office (vårt huvudkontor) som ligger i Gamla Filmstaden i Råsunda, Stockholm med möjlighet att till viss del arbeta hemifrån genom en hybridlösning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja hos oss så snart som möjligt, tillträde sker enligt överenskommelse.


Kvalifikationer och erfarenhet

  • En akademisk kandidat- eller masterexamen inom företagsekonomi, ekonomi, statistik, marknadsföring eller annat relevant område för tjänsten.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av en analys- eller gästinsiktsroll fokuserad på medlemsanalys, kampanjutvärdering eller prissättning.
  • Förståelse och erfarenhet av att arbeta med CRM-analys samt utvärdering av erbjudanden och marknadsföringskampanjer.
  • Erfarenhet och goda kunskaper i Power BI, Microsoft Excel och PowerPoint.
  • Kunskaper och erfarenhet av att arbeta med Braze eller Microsoft Dynamics CRM är önskvärt.
  • Intresse och erfarenhet av att visualisera och presentera kundinsikter och data.
  • Mycket goda kommunikationsfärdigheter i svenska och engelska, i både tal och skrift.


Personliga egenskaper och kompetenser

Vi söker dig med stark analytisk förmåga som självständigt driver ditt arbete framåt. Du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt och som person är du nyfiken och initiativtagande. Du trivs med att arbeta självständigt samt är kommunikativ och delar gärna med dig av din kunskap och dina insikter till andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och söker dig som matchar våra värderingar; Fun & Passion, Quality & Service, Trust & Respect, Co-operation & Accountability. Sist men inte minst har du självklart ett stort intresse och passion för film- och biografupplevelsen!


Vi erbjuder dig

  • En spännande och dynamisk arbetsmiljö i en bransch i ständig utveckling och förändring
  • Möjlighet att påverka och göra skillnad för vår fortsatta utveckling av bioupplevelsen
  • En nordisk roll med möjlighet att arbeta med en engagerad kundmålgrupp
  • Möjlighet att arbeta hemifrån genom en hybridlösning
  • En familjär stämning och ett prestigelöst klimat
  • Gratis biobesök och rabatt på popcorn, läsk och godis
  • Friskvårdsbidrag
  • Fri tillgång till vårt konfidentiella Employee Assistance Program – en onlineplattform som erbjuder råd och stöd i ämnen såsom ekonomi, hälsa och psykiskt välbefinnande


Låter detta som något för dig?

Då tycker vi att du ska skicka in din ansökan till oss senast den 18/8 2024. Vi hanterar ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emilia Kottorp, Talent Acquisition Partner, emilia.kottorp@filmstaden.se. I denna rekryteringsprocess tillämpas arbetspsykologiska tester om du går vidare i processen. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post med hänsyn till GDPR. Välkommen med din ansökan!

På Filmstaden använder vi en kompetensbaserad rekryteringsmetod för att främja rättvisa och motverka diskriminering. Från det ögonblick du ansöker är mångfald, rättvisa och inkludering integrerade i alla delar av medarbetarresan, och vi välkomnar individer från alla bakgrunder. Vi väljer kollegor utifrån deras meriter och den passion de visar för sina roller. We Make Movies Better!


Om oss

Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 11 miljoner biobesök per år. Vi driver 35 biografer med totalt 254 salonger och drygt 32 000 fåtöljer. Vi finns på 16 orter och hos oss arbetar 1 200 personer. Vi ingår i Odeon Cinemas Group som ägs av världens största biografkedja AMC.

Hos oss inom ODEON Cinemas Group är alla välkomna. Vi är alla olika och våra olika sätt att tänka i kombination med vår gemensamma passion för film gör att vi levererar inspirerande underhållningsupplevelser för våra gäster. Vi är alla individer och vi inser att alla tillför något speciellt till vårt team. Tillsammans gör vi våra filmer bättre.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se