Hoppa till innehåll
EGH bemanning AB logotyp

Erfarna mögel sanerare sökes till Stockholm!

Publiceringsdatum
15 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Roberto Marti
Email
Ansök nu
Nu söker vi fler härliga medarbetare till vårt fantastiska team!

Är du serviceinriktad, social och ansvarstagande? Söker du efter en arbetsplats där du kan växa och utveckla dina färdigheter? Då kan vi ha uppdraget för dig!

Just nu söker vi efter erfarna sanerare av fukt och mögel till vårt uppdrag i Stockholm. Tjänsten kommer att inledas med en provanställning med förhoppning av att det leder till en tillsvidare anställning, alternativt att man efter ett tag kliver över till vårt kundföretag.

Vi tror att du som söker har relevanta arbetslivserfarenheter samt kan påvisa goda referenser ifrån tidigare arbetsgivare.

Då arbetet till större del kommer att utföras i tunnlar och slutna utrymmen så måste man kunna behärska Svenska eller Engelska för att kunna ta del utav säkerhetsanordningar samt relevant information kring dom olika projekten.

Du kommer att arbeta i grupp men även självständigt, därför ser vi att du kan förhålla dig till båda situationerna. Uppdraget kräver att man kan utföra uppdraget självständigt, därav att man behöver ha god erfarenhet.

Under projektets utförande följer du alla riktlinjer och använder rekommenderad utrustning samt skydd. Självklart är detta något vi ordnar likaså vad gäller ID06 och arbetskläder.

Lön: Enligt kollektivavtal

Omfattning: Heltid

Plats: Stockholm

Vi rekryterar aktivt just nu och ser fram emot att ta emot din ansökan!

Ansvarig rekryterare: Roberto Marti.

Vid frågor kring denna tjänst är ni välkomna att höra av er till: roberto@eghbemanning.se
EGH bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren