Hoppa till innehåll
Cdon AB logotyp

CDON söker bolagsjurist

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Helena Woodcock
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Som Bolagsjurist på CDON kommer du arbeta brett med allehanda legal rådgivning. Detta är verkligen en roll där du får arbeta brett inom många delar av juridiken i en mix av högt och lågt. Fokus är att stötta verksamheten med affärsjuridisk rådgivning inom framför allt e-handelsrelaterad juridik och kommersiella avtal samt också konsumentrelaterad juridik, immaterialrätt och marknadsrätt. Då bolaget är noterat innefattar rollen också aktiemarknadsrätt och bolagsstyrning, och du sitter också som sekreterare i bolagets styrelse. Du biträder också styrelse och ledning i samband med kapitalanskaffning och M&A-processer i samarbete med externa legala rådgivare.

Du rapporterar till företagets CFO och din arbetsplats blir i fina lokaler på CDONs huvudkontor i Stockholm.

Vem är du?

Vi söker dig som efter din svenska juristexamen har arbetat 5-7 år på advokatbyrå och/eller bolag. Du har en bred juridisk allmänbildning, du är van att upprätta och förhandla olika typer av kommersiella avtal och du är bekant med e-handelsrelaterad juridik. Kunskap inom immaterialrätt och marknadsrätt är starkt meriterande, liksom också att du har arbetat i en noterad miljö.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du pragmatisk och konstruktiv och du har en stor förmåga att prioritera och göra relevanta riskavvägningar. Du har hög energi och du drivs av en vilja att bygga och växa och ständigt utvecklas. Du har ett starkt intresse för affären och du trivs som bäst i en roll där du får arbeta affärsnära och operativt. Du har integritet, är trygg i din person och kompetens och du skapar därmed förtroende hos dem du möter. Du har stark kommunikations- och samarbetsförmåga och en stor förmåga att bygga relationer.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder en kreativ miljö där dina insatser kommer att spela en viktig roll för utvecklingen av CDON. E-handeln växer snabbt och vi vill inte bara vara en del av framtiden, utan vara med och driva utvecklingen framåt. Är du rätt person kommer du ges en unik möjlighet att utvecklas och växa i takt med oss!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar CDON med Jurek Rekrytering & Bemanning. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se

Om oss

CDON är den ledande lokala nordiska marknadsplatsen på nätet.

Vi är en marknadsplats för utvalda handlare och varumärken. Vi hjälper över 1500 handlare att sälja sina produkter till 2 miljoner kunder i Norden. Vår vision är att förenkla digital handel för e-handlare och kunder.

Vår marknadsplats är skalbar. Modellen ger oss möjlighet att växa utan att investera i eget lager, vilket begränsar kapitalbehovet och risken. Vi är ett teknikbolag med en datadriven syn på marknadsföring, försäljning och logistik. Genom att ligga i framkant i teknikutvecklingen fortsätter vi att förnya nordisk handel.

CDON grundades 1999 och är listat på Nasdaq First North Growth Market.

Att bli en del av CDON innebär att bli en del av ett spännande företag i ständig förändring. Utvecklingen går snabbt framåt, och vi vill vara en självklar del av framtiden.

Vår mission är att bli Nordens nr.1 shoppingdestination. Ta chansen att vara med på vår resa!
Cdon AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!