Hoppa till innehåll

Specialist i allmänmedicin

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Capio Vårdcentral Kista är en vårdcentral belägen i ljusa, fräscha lokaler ett stenkast från Kista Gallerian. Här är det nära till buss, tunnelbana, restauranger och affärer. Hos oss arbetar ett glatt gäng sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kurator och medicinska sekreterare som tillsammans tar hand om våra ca 6500 listade patienter.

På vårdcentralen finns bland annat sedvanlig läkarmottagning med lättakut, sköterskemottagning, hemsjukvård, och ett väl fungerande psykosocialt team. Patienter och vårdpersonal har möjlighet att initiera kontakt med varandra även digitalt. Vi formar en arbetsmiljö där alla kan utvecklas och känna stolthet över sin egen och vår gemensamma insats. Vi har en stor tilltro till varje människas förmåga.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att själva ta initiativ till förbättringar. På så sätt kan alla vara delaktiga i utvecklingen av vår arbetsplats. För oss står kvalitet, tillgänglighet, vänligt bemötande och engagemang i fokus. Vi erbjuder en trevlig och utvecklande arbetsmiljö.

Din roll

Arbetet som specialist i allmänmedicin hos oss innebär utredning och behandling av patienter på mottagningen. Inom Capio arbetar vi mycket strukturerat med kvalitet för att kunna ge våra patienter bästa möjliga vård. Vi arbetar systematiskt utifrån tydliga riktlinjer och mäter och följer kontinuerligt upp vårt arbete lokalt på varje mottagning. Här kommer du att vara en viktig del i förbättringsarbetet och utvecklingen av verksamheten. I tjänsten ingår även handledning av våra AT- och ST-läkare.

Vi erbjuder dig bland annat:

• Kollektivavtal • Engagerad medicinskt ansvarig läkare • Kompetensutveckling, både internt och externt • Friskvårdsbidrag • Gemensam frukost varje onsdag • En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Delar du vårt engagemang och vår vilja att bygga Sveriges bästa primärvård? Då vill vi gärna höra från dig. Varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Sista ansökningsdag: 2024-07-31

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se