Hoppa till innehåll
Brandsäkra logotyp

Installatör/ Brandskyddstekniker till Brandsäkra

Ansök nu
Brandsäkra erbjuder dig ett fritt och omväxlande arbete med mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Är du praktiskt lagd, vill arbeta för något meningsfullt och har tidigare erfarenhet från ett praktiskt arbete, exempelvis som elektriker eller snickare? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om företaget
Brandsäkra är en av de största leverantörerna av brandskydd i Sverige och är specialiserade på brandskydd i fastigheter. Brandsäkra besiktigar, underhåller och installerar brandskydd och bland kunderna återfinns fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. Teknikerteamet hos Brandsäkra är ett växande team, idag på sju personer, och kan erbjuda en trevlig arbetsplats med god stämning och framtidstro.

Detta är en direktrekrytering där du kommer bli anställd direkt av Brandsäkra. Arbetet sker under kontorstider. Din anställning kommer att inledas med en utbildning och du kommer även gå med seniora kollegor för att lära dig arbetet.

Om tjänsten
Som tekniker arbetar du både enskilt och i grupp med varierande arbetsuppgifter. Arbetet är fastighetsnära och du arbetar i alla delar av fastigheten - från tak till källare vilket innebär att man arbetar såväl inomhus som utomhus. Du kommer att arbeta med förebyggande brandskydd såsom installation och service av brandsläckare, brandvarnare, nöd- och hänvisningsarmaturer, utrymning och skyltning samt rökluckor av olika slag. Det är ett hantverk och som hjälpmedel jobbar man med vanliga el- & handverktyg och en del specialverktyg som är anpassade för brandskyddsutrustning. Arbetsordrar hanteras digitalt och du avrapporterar arbetet on-line i telefon via en app .

Vi söker dig som
  • Innehar en gymnasieexamen
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då kommunikationen kan ske på båda språken
  • Har B-körkort
  • Har tidigare erfarenhet av ett praktiskt yrke, exempelvis snickare, elektriker eller tekniker
Erfarenhet av installationsarbete inom brandskydd är särskilt meriterande.

Vi tror att du är intresserad av förebyggande säkerhet och har ett intresse för brandskydd. Vidare tror vi att du är öppen och glad då du kommer boka in kundmöten och återkoppla till kund efter besöket. Vi ser att du är flexibel -jobben planeras alltid innan besök, men ibland händer saker oförutsett och arbetet måste planeras om med kort varsel. Du är van att jobba med deadlines och kan hantera situationer där flera moment behöver utföras under viss tidspress. Du har en förmåga att skapa struktur även om det är mycket att göra.

Som en del av denna process kommer vi att genomföra en bakgrundskontroll om du kommer till ett slutskede.

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning
Ort: Du kommer att utgå från kontoret i Danderyd, Stockholm, med huvudsakligt arbetsområde inom Stockholm - Mälardalen, men även en del resor inom övriga Sverige förekommer.
Urval: Löpande

Du söker tjänsten enkelt genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Brandsäkra logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juli 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Brandsäkra är specialiserade på brandskydd i fastigheter. Deras affärsidé är att förebygga och förhindra brand. De besiktar, underhåller och installerar brandskydd. Bland kunderna återfinns fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, företag och kommuner. De är medlemmar i SVEBRA och Brandskyddsföreningen. Brandsäkra utsågs 2019, 2020 och 2021 till Gasell av Dagens Industri. 2020 fick Brandsäkra ta emot utmärkelsen Årets företagare av Företagarna.