Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Maskintekniker - El & Hydraulik - Hydrema AB

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om Hydrema

Hydrema är en internationell koncern med huvudkontor i Støvring på norra Jylland som utvecklar och tillverkar högteknologiska entreprenadmaskiner. Fabriker finns i Støvring i Danmark och i Weimar i Tyskland. Hydrema grundades 1959 och har utvecklats med dotterbolag i Skandinavien, Europa samt Nordamerika. Övriga delar av världen servas av lokala återförsäljare. I Sverige har Hydrema huvudkontor i Växjö samt avdelningar i Staffanstorp, Stockholm och Göteborg. Hydremas huvudinriktning är att kunna erbjuda maskiner och tillbehör som marknaden är i behov av. Hydrema har en flexibel produktion, en marknadsanpassad utvecklingsavdelning samt en dynamisk serviceorganisation.

Om tjänsten

Hydrema söker nu efter sin nästa maskintekniker och tror att du som söker har ett genuint intresse av att meka och skruva. Detta är en tjänst för dig som har tidigare erfarenhet av tung mekanik och som trivs med att arbeta både inne på verkstaden, och ute på fältet när kunderna behöver dig. Rollen innefattar omfattande reparationsarbete men även felsökningar och förebyggande underhåll samt kundkontakt och rådgivning kring serviceåtgärder. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Arbete efter serviceprotokoll
  • Reparationer och felsökningar av motorer, fordonselektronik och hydraulik
  • Äldre och nyare modeller av dumprar, schaktmaskiner och grävmaskiner m.m.
Om dig

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha:
  • Erfarenhet av tyngre fordon som entreprenadmaskiner, buss, lantbruksmaskiner, lastbilar, tåg eller truckar
  • Erfarenhet av felsökning och reparation inom mekanik, maskinel och hydraulik
  • Goda svenskakunskaper i tal och skrift
  • Körkort B
För att trivas i tjänsten behöver du vara tekniskt intresserad och ha en stark vilja att lösa tekniska problem på ett kvalitetsmedvetet sätt. Då arbetet är inom avancerad teknik är det viktigt att du håller ordning och reda på din arbetsplats och har förmåga att strukturera upp din arbetsdag. Det är flexibel och att du trivs med ett kundnära samarbete.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Tumba

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Robin Nordlund på robin.nordlund@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Mekaniker, Servicetekniker, maskinist, tekniker, reparatör, entreprenadmaskiner, tyngre fordon, lastbil, buss, tåg, truck, Stockholm, Tumba, Södertälje, Flemmingsberg, Huddinge, Farsta.
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Emploid är byggt på en stark vision och drivkraft om att alla företag förtjänar samma engagemang, kontinuitet och erfarenhet som endast stora företag traditionellt fått inom rekrytering och bemanning. Med nätverksbaserade kontaktytor identifierar vi rätt personal för ert företag och samtidigt drömjobbet för dig som vill vidare i karriären.