Hoppa till innehåll
Blinkentools AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare Stockholm / Östra Sverige

Vi söker dig som vill arbeta med högkvalitativa mätinstrument tillsammans med trevliga kunder. Hos oss på Blinken kan du stå för produkterna och känna yrkesstolthet som säljare. Du kanske är mätningstekniker, anläggare, arbetsledare idag men skulle önska att jobba med försäljning, då kan tjänsten som teknisk säljare vara något för dig. 

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare är din främsta uppgift att på ett kreativt och framgångsrikt sätt bearbeta och utveckla långsiktiga affärsrelationer med både befintliga och nya kunder i östra Sverige. Tjänsten innebär eget ansvar och självständigt arbete, med ett inre driv och en vilja att skapa goda resultat. Som säljare på Blinken arbetar du även med:

  • Tydligt uppsatta mål, där du självständigt planerar och genomför kundbesök och säljaktiviteter ute på fältet
  • Driver och utvecklar du proaktivt försäljningen av Blinkens sortiment till befintliga kunder och nya kunder
  • Bidrar och deltar på marknadsföringsaktiviteter och event ser du som en möjlighet i säljarbetet

Du utgår från vårt kontor i Sollentuna eller ditt hemmakontor. 

Vi erbjuder

  • Ett spännande jobb inom ett expansivt företag med mycket varierande arbetsdagar både på kontoret och ute på fältet med våra kunder
  • Ett omväxlande och stimulerande arbete med kompetenta medarbetare
  • Tillgång till branschens mest innovativa produktportfölj, du representerar flera av världens starkaste professionella varumärken
  • Produktutbildning av vårt breda sortiment 
  • Fast lön, tjänstebil, tjänstepension och andra generella förmåner
  • Stora möjligheter till personlig utveckling, både nationellt och internationellt 

Din profil
Den vi söker för rollen som teknisk säljare bör ha teknisk bakgrund med viss mäterfarenhet från branschen. Du bör även ha en stark drivkraft och vana av att ta eget ansvar. Du bör ha förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, men du trivs samtidigt med att arbeta i team. Vi ser det som en självklarhet att du som person har stor social kompetens.

  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Grundläggande datakunskaper
  • Branscherfarenhet är meriterande  

Kontakt och ansökan
För frågor om tjänsten kontakta Christer Åslund, VD, på 070-546 88 11.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om Blinkentools AB
Blinken är ett sälj- och distributionsföretag med huvudkontor i Karlstad samt försäljnings- och servicekontor i Sollentuna och Mölndal samt försäljning i södra Sverige. Vi erbjuder ett brett sortiment av innovativa kvalitetsprodukter - allt från Kryss-/linjelaser och Inspektions-/ värmekamera till Rotationslaser, Rörläggningslaser, GNSS-utrustning, Utsättningsrobot, UAV-drönare och Maskinkontrollsystem. Specialister på mätinstrument Som en av de bästa leverantörerna av mätutrustning på den svenska marknaden består vårt produktsortiment för bygg- och anläggningsbranschen av noga utvalda produkter av hög kvalitet. Sortimentet kompletterar vi med professionell service och support. Sammanfattningsvis utmärker vi oss genom: Över 35 års erfarenhet i branschen Specialistkunskap inom mätbranschen Produkter och tillbehör av högsta kvalitet Professionell support och service Nära samarbete med våra kunder och återförsäljare i Sverige

Blinkentools AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 oktober 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup