Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom/Ekonomiansvarig

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Möjligheten att bygga på dig erfarenhet i ett växande företag i en bransch där det ständigt händer mycket. Du kan grunden i ekonomi och för rätt person finns det med tiden möjlighet att fortsätta utvecklas vidare inom företaget.

Anställningen börjar så snart som möjligt och pågår tills vidare.

Tjänsten är på heltid med möjlighet till flexibla arbetstider. En del av arbetsuppgifterna har en deadline ett par gånger i månaden där det är viktigt att du planerar ditt arbete för att ha möjlighet att hålla dessa.

ARBETSUPPGIFTER:

Dina arbetsuppgifter

- Månadsbokslut

-Bokföring (meriterade med kunskaper i Fortnox)

-Fakturering

- Rapportering

- Ansvarig för månadsrapportering

- Följa upp och rapportera produktionskostnader

– Skatter och övrig redovisning

- prognos och uppföljning

- Finansiella analyser


Din utbildning

Vi söker dig med högskoleutbildning med ekonomisk inriktning. Vi vill att du har 3–4 års erfarenhet arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper i Officepaketet och mycket goda kunskaper i Excel.


Du kommer att jobba nära ledningsgruppen och dina primära uppgifter kommer vara att skapa underlag för ledningens beslut och analys.

Din profil

Som person är du positiv, bra på att samarbeta och har en god kommunikativ förmåga. Du är noggrann och analytisk och har ett strukturerat och proaktivt arbetssätt. Vidare är du självgående och duktig på att planera din egen tid. Du har en god förmåga att på ett pedagogiskt sätt sammanfatta och visualisera komplex information till ett lättförståeligt material på flera olika detaljnivåer. Vi förväntar oss att du har förmåga att skapa goda relationer och kan förmedla, förankra och skapa förståelse i organisationen inom ditt ansvarsområde.

VI SÖKER DIG SOM - Studerat ekonomi på högskola/ universitet. Har goda kunskaper i Excel - Flytande i svenska i tal och skrift då kommunikationen sker på svenska.

Som person är du

* Strukturerad

* Noggrann

* Serviceminded

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Stockholm, Bromma/Alvik.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Detta är ett axplock av de arbetsuppgifter vi behöver hjälp med.


VÄNLIGEN SÖK ENDAST OM DU UPPFYLLER UTBILDNING -OCH ERFARENHETSKRITERIERNA

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se