Hoppa till innehåll

Key Account Manager - Air Solutions

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Nu har du chansen att bli en del av vår kundssäljorganisation! Här arbetar du hos en global aktör bestående av fantastiska kollegor, där du får vara en del av innovation som gör skillnad i livet för människor över hela världen. I rollen som Key Account Manager kommer du att få fortsätta utvecklas inom försäljning och vara en nyckelfunktion i företagets fortsatta resa framåt.

Om tjänsten

I rollen som Key Account Manager kommer du att jobba med produktområdet "Air Solutions " och framförallt med värmepumpar inom olika segment. Med ditt kommersiella tankesätt, affärsmässighet samt kundorienterade förhållningssätt kommer du att få ta stort ansvar över den nordiska marknaden.

Bolagetär ett dynamiskt företag i en snabbrörlig bransch, och det finns många möjligheter att växa och utvecklas! För att trivas hos LG måste du vara en person som uppskattar tempo, förändring och att ta egna initiativ.

Tjänsten är baserad i Kista Stockholms länoch du rapporterar till din försäljningsdirektör. Hybridarbete tillämpas inte, du förväntas arbeta på kontoret. Resor för möten med kunder i Sverige kommer att ske regelbundet. Även vissa internationella resor kan förekomma om arbetet kräver.

Vi söker dig som

I rollen krävs det att du har en stark analytisk förmåga och kunskap om digitala försäljningsdata. Vidare besitter du en affärsmässighet, där du är blomstrande i en snabbföränderlig, innovativ och professionell miljö. Vidare har du:

  • Minst en avslutad gymnasial utbildning, en eftergymnasial utbildning ses som meriterande.
  • Gärna Erfarenhet från en roll innefattande försäljning inom Kyla, så som Account Manager eller Key Account Manager.
  • Mycket goda kunskaper i Excel och övriga Microsoft Office-paketet.
  • B-körkort.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Omfattning : Heltid

Startdatum : Enligt överenskommelseKontaktuppgifter och ansökanDen här rekryteringsprocessen hanteras av Bee Bemanning AB och önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Bee Bemannings rekryteringsansvarig Philip Börjesson via telefon: +4673-7349388 eller e-post: Philip@beebemanning.se

Vi arbetar med löpande urval – välkommen med din ansökan så snart som möjligt!Bee Bemanning är ett specialiserat kompetensbolag inom HVAC, teknik och energi. Vi löser löpande rekryterings- och bemanningsuppdrag till små som stora företag över hela landet.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se