Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till ISS uppdrag vid ett av de största akutsjukhusen i Sverige söker vi nu tekniker till driftledningscentralen. Drivs du av teknik och att arbeta i en skarp, komplex driftmiljö? Sök då denna tjänst hos oss!

Om rollen
Som tekniker i driftledningscentralen arbetar du med en tekniskt komplex anläggning med tillhörande system. Du arbetar aktivt med tillsyn i form av drift- och larmövervakning för att förebygga, och i förekommande fall agera snabbt för att minska, driftstörningar.

Rollen innefattar bl.a.:
  • Styr- och övervakning
  • Tillsyn av fastighetens elkraftssystem med reservkraftstillsyn
  • Felsökning av värme, kyla, medicinska gaser och ventilation
  • Energi och media
  • Kontroll av fastighetens sprinkler- och brandlarmanläggningar
  • Kundkontakt och kundvård
Du har din bas på kundens site vid Danderyds sjukhus. Tjänsten innebär skiftgång och är en tillsvidareanställning med inledande provanställning i sex månader.

Vi erbjuder
Du kommer att arbeta nära kompetenta medarbetare som du får stort utbyte av, då vi värnar om att hjälpa och utveckla varandra. ISS storlek och breda tjänsteutbud bidrar till att det finns goda utvecklingsmöjligheter såväl nationellt som globalt. Vårt fokus ligger i att ta hand om och utveckla våra medarbetare, för vi tror på att "People make places". ISS erbjuder bland annat utbildningar och talangprogram - allt för att du ska engageras och utvecklas på jobbet.

ISS värderingar, som är fundamentala i hur vi arbetar, är kvalitet, ansvar, ärlighet, entreprenörskap och gemenskap. Därför är det viktigt att du känner att du står för ett arbetssätt och ett förhållningssätt som är i enlighet med dessa.

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen ser vi att du har:
  • Relevant utbildning för rollen
  • El- och VVS-kompetens inklusive Reservkraft och HVAC
  • Erfarenhet av att läsa av övervakningssystem och förstå värden t ex. i Citect & Scada-system
Då Driftledningscentralen fungerar som navet i drift och underhåll av sjukhuset lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga, att du är kommunikativ, lösningsorienterad och stresstålig. Det är en förutsättning att du har goda IT-kunskaper, framför allt i Office-paketet, fastighetssystem, uppföljningssystem och dylikt. Tjänsten ställer även krav på att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om kunden

Då sjukhuset driver säkerhetskänslig verksamhet kommer säkerhetsprövning med registerkoll genomföras före anställning.

Din ansökan
Vi hoppas att vi väckt ditt intresse! Vi ser fram emot din ansökan. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Pga. GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via mejl.

Vi rekryterar kompetensbaserat vilket innebär att processen innehåller intervjuer och referenstagningar. Vid eventuella frågor om processen, kontakta Peter Gezelius peter.gezelius@se.issworld.com. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!
ISS Facility Services AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (68 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Var 660:e person som går till arbetet i Sverige är en ISS-medarbetare och det är vi stolta över. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag samt har över 450 000 medarbetare världen över. Det är våra medarbetare som är kärnan i vår verksamhet och förutsättningen för att kunna leva upp till vårt syfte, Connecting people and places to make the world work better. På ISS Facility Services skapar vi platser och miljöer som bidrar till bättre prestationer och en enklare, mer effektiv och trivsam tillvaro - levererade med omtanke och hög kvalitet av engagerade medarbetare. Vill du också bli en del i vår globala organisation där ditt jobb verkligen gör skillnad?