Hoppa till innehåll

Lönekonsult till framstående redovisningsbyrå

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Agigo söker för närvarande en erfaren lönekonsult till en framstående redovisningsbyrå i centrala Stockholm. Om du letar efter möjligheten att avancera i din karriär och arbeta med en nyskapande organisation uppmanar vi dig att ansöka.

Byrån ligger i framkant gällande innovation inom redovisningsområdet. De har framgångsrikt implementerat digitala och automatiserade processer och har stort fokus mot att tillhandahålla exceptionell rådgivning.

Rollbeskrivning

I denna nyckelroll kommer individen vara en central del i utvecklingen av bolagets löneavdelning och tillsammans med resten av teamet skapa robusta rutiner för lönehanteringen. Förväntningarna inkluderar att vara en viktig del i kunskapsbasen samtidigt som man stöttar kollegor i deras professionella utveckling. Här råder devisen "en för alla, alla för en."

På bolaget är man övertygad om att individens ansvar för sin egen utveckling är central, men samtidigt erbjuds omfattande coaching och stöd för att hjälpa varje individ att nå sina mål. 

Personliga egenskaper

Vi letar efter individer som strävar efter utveckling och kan ta ansvar gentemot kundrelationer. Ledarskap och kundservice är centrala i arbetet, då automatiserade flöden har eliminerat mycket av det grundläggande arbetet. De ser gärna att den sökande har några års erfarenhet inom branschen och kan agera självständigt och fatta beslut. Framför allt söker de en positiv personlighet.

Om Agigo

Agigo är ett konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi & finans i Stockholmsområdet.

Genom ett modernt och beprövat arbetssätt skapar vi en enkel, smidig och transparent process. Agigos vision är enkel; vi vill vara en trygg och smidig karriärspartner för våra kandidater och genom proaktivt arbete se till att du som kund alltid kan lita på att vi värnar om just ditt behov.

Ansökan

Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare; John Hagtorn på john.hagtorn@agigo.se eller 076-312 41 61.

Vi tror på forskningsbaserade och objektiva utvärderingsmetoder som stöd i arbetet att hitta rätt person till rätt roll. Av den anledningen använder vi Alva Labs assessmentmetoder i våra rekryteringsprocesser för att hjälpa oss att identifiera kandidater med störst sannolikhet att trivas och passa rollen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
07 augusti 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se