Hoppa till innehåll

Teknisk Projektledare / Installationsledare till AFRY i Stockholm

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning

Vi söker en engagerad och erfaren Teknisk Projektledare med industrierfarenhet till vår sektion i Stockholm. I denna roll kommer du att spela en central roll i att driva tekniska projekt och installationer. Du kommer att vara en nyckelperson i planeringen, uppföljningen och samordningen av interna och externa resurser.

Som första uppdrag kommer du få möjligheten att ansvara för att projektleda installationer i ett av Sveriges största infrastrukturprojekt. Det är en spännande miljö med många tekniska utmaningar. Du kommer även få utveckla din förmåga att hantera och planera flertalet entreprenörer.


Kravspecifikation

För att lyckas i denna roll tror vi att du motiveras av att arbeta i en utmanande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett naturligt intresse för människor och planering. Med det sagt så vet vi att vi tillsammans behöver skapa rätt förutsättningar för detta, vilket är varför vi också värdesätter din samarbets- och kommunikationsförmåga samt ditt initiativtagande.

Vi ser gärna att du har en lämplig teknisk utbildning i grunden och/eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha erfarenhet av att arbeta i projekt inom industrin och ha samlat på dig kunskap kring hur projekt drivs tekniskt, ekonomiskt och tidsmässigt. Vi ser det även som meriterande om du har jobbat som ledande montör tidigare under din karriär. Att ha B-körkort är ett krav då resor i perioder kan förekomma. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, är också nödvändiga. Erfarenhet som projektledare och formell kunskap eller certifieringar inom PMP, IPMA, PRINCE2, Agile eller liknande är meriterande, men inget krav.

Vi tror att du är en naturlig ledare med fokus på affärsmässighet och resultat, samtidigt som du kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Du har en god planeringsförmåga, är relationsbyggande och trivs med att arbeta med många kontaktytor.


Ytterligare information

För alla våra medarbetare på AFRY erbjuder vi en modern arbetsplats i ett globalt sammanhang med framåtanda och trygghet i form av kollektivavtal och personalförmåner för alla olika skeden i livet och anställningen. Vi erbjuder friskvårdsbidrag och tillgång till vår förmånsportal med en mängd rabatter. Vår personalklubb arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret, med allt från skidresor och körsång till veckovisa yogapass, fiskeaktiviteter och löpning – det finns något för alla.

Vårt arbete med mångfald är ständigt pågående och vi tror att en mix av personligheter och bakgrunder gör oss starkare, mer kreativa och framgångsrika ute på marknaden. Det finns många sätt att vidareutveckla sig hos oss, och vi satsar på våra medarbetare med individuella utvecklingsplaner och möjligheten att gå kurser och certifieringar inom ramen för din tjänst och dina karriärmål. Vi tror starkt på att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är nyckeln till att kunna prestera på jobbet.

Kanske är det detta som gör att vi rankas som en av Sveriges mest populära arbetsgivare?

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2024-08-30. Observera att våra processer kan ta längre tid än normalt under sommaren på grund av ledigheter.

För frågor gällande tjänsten, kontakta sektionschef:

Emil Winberg

emil.winberg@afry.com

+46 10 505 44 10

För frågor gällande processen, kontakta rekryterare:

Fredrik Lillbäck

fredrik.lillback@afry.com

+46 10 505 38 94

Välkommen med din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig och förhoppningsvis välkomna dig till vårt team i Stockholm.

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se