Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk säljare inom geoteknik till Geofound!

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Geofound Scandinavia AB grundades 2015 och är idag en av de största leverantörerna inom geoteknik och med sin främsta kundbas i Sverige. Här blir du en del av ett mindre men mycket stabilt bolag där du får möjligheten att växa i din roll och tillsammans med bolaget. Låter det som något för dig? Läs vidare!



Om tjänsten

Geofound består i dagsläget av 5 anställda och har sin bas i Stockholm. De erbjuder ett brett utbud av produkter inom geoteknik, allt från borriggar till geoteknisk utrustning inom provtagning, grundvattensmätning, sonderingsutrustning till borrutrustning för grundläggning och mycket mer. Utöver det stöttar de även kunder med service och kalibrering av utrustning och har både verkstad och reservlager i anslutning till kontoret i Huddinge. Med anledning av en fortsatt tillväxt och en kommande pensionsavgång söker vi en teknisk säljare som vill vara en viktig del i att fortsätta bearbeta och bibehålla de bästa kundrelationerna. Detta är en mycket viktig roll inom Geofound där du med din kunskap och intresse för geoteknik får möjligheten att jobba med såväl stora som mindre kunder. Då maskinerna och utrustningen säljs till hela Sverige och leverantörer i Finland innebär rollen en del resande vilket vi ser det som viktigt att du trivs med.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare kommer du att hantera Geofounds befintliga kunder och jobba både med att bibehålla och stärka relationerna. Fokus är att kunna ge dem teknisk rådgivning kring vilka maskiner och utrustning de kan använda men även att bistå med enklare service om det ex. är något som inte fungerar. Det är av vikt att både sätta sig in i kundernas behov och att förstå de produkter som erbjuds.

Du kommer exempelvis...

  • Genomföra kundbesök och hålla kontakten med kunderna via mail och telefon för att undersöka hur det ser ut för dem just nu, vad som händer, vad deras behov är och hur du och Geofound kan stötta dem på bästa sätt
  • Beställning av material
  • Offerera, leverera och starta upp maskiner vid leverans.
  • Kontakt med leverantörer
  • Utföra enklare servicearbeten av produkter och maskiner
  • Delta vid mässor och konferenser inom området


Kvalifikationer

I denna rekrytering kommer vi att, förutom din tekniska kompetens, lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Motivera väl i din ansökan varför du valt att söka.

  • Antingen har en utbildningsbakgrund inom geoteknik eller erfarenhet från branschen
  • Några års arbetslivserfarenhet inom exempelvis försäljning eller själv jobbat med geoteknik på något sätt
  • Goda kunskaper i Svenska, samt grundläggande engelska
  • Har möjlighet att resa i tjänsten, ca 20-30 resdagar per år

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Huddinge, möjlighet till visst distansarbete
  • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
  • Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se