Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Partner Account Manager till Efuel!

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som Partner Account Manager kommer din roll inte bara att påverka ett företag, utan hela branschen som befinner sig på väg mot en explosiv tillväxt. Det är nu dags för dig att göra din karriärresa historisk. Tveka inte längre - ansök redan idag, vi tillämpar löpande urval!



Om tjänsten

Efuel är en ledande aktör inom distribution av elbilsladdare, och vi söker dig som vill vara en del av deras spännande resa. Branschen befinner sig i en hissnande utvecklingstakt, och i rollen kommer du att ha möjligheten att forma både branschens och bolagets framtid. Bolaget fokuserar uteslutande på Business to Business-försäljning, och med ditt engagemang kommer du och ditt team slå nya höjder inom försäljning.

Teamet bestär i dagsläget av en säljchef och två PAM. Tjänsten innebär uppsökande och bearbetande försäljning med fokus på att inskaffa nya, samt driva befintliga återförsäljare med strävan om att långsiktigt maximera förtjänst och intjäning i sin kundportfölj. Fokus ligger på att ringa och följa upp kunder med stöd av CRM-system (Hubspot) och kontinuerligt sälja in EFUEL’s budskap och erbjudande till installatörer och återförsäljare.

Som Partner Account Manager vägleder och rådgör du med med återförsäljarna till att bli kund i Efuels återförsäljarportal. Du kommer att bolla tekniska lösningar, utbilda tekniskt och praktiskt på Efuels produkter, hjälpa med projektering och offerering, stötta med marknadsstrategi, samla in feedback och information som hjälper dig stärka affären och relationen med din återförsäljare. Du arbetar mot en personlig och gemensam budget varje månad och strävar efter att alltid ha en ökning av antalet aktiva återförsäljare samt ökad försäljning på din kundportfölj.

Du erbjuds:

Här erbjuds du en arbetsplats där värme och inkludering genomsyrar atmosfären, i ett ungt och pulserande bolag mitt i hjärtat av branschen. Tillsammans med kunniga kollegor får du möjlighet att växa och utvecklas i din roll, och det nya kontoret i Älvsjö kommer att vara en plats där du trivs och blomstrar varje dag. Så vad väntar du på? Ta chansen att bli en del av vårt team och skriv historia med oss!



Kvalifikationer
  • Har tidigare dokumenterad säljerfarenhet och säljvana
  • Är en driven lagspelare och hungrig efter resultat
  • Tidigare erfarenhet inom sälj / support
  • Brinner för att prata med kunder, prata teknik och hitta lösningar
  • Talar flytande svenska och engelska

NICE TO HAVE

  • Branscherfarenhet inom elbilsladdning
  • Branscherfarenhet inom el (certifierad installatör eller utbildad elektriker)
  • Befintligt nätverk inom branschen
  • Erfarenhet av att jobba med CRM, gärna Hubspot eller liknande
  • Erfarenhet från att jobba med bilar / elbilar
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se