Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Revisorassistent till Hummelkläppen

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en senior revisorassistent som vill hitta en arbetsplats där du kan utvecklas och arbeta självständigt? Vi söker dig som är ambitiös, självgående och redo att anta varierande och utmanande arbetsuppgifter. Hos Hummelkläppen får du en arbetsmiljö där du kan växa i din egen takt, samtidigt som du skrattar och trivs med dina kollegor. Ta chansen och ansök redan idag!

Din framtida arbetsgivare
Med över 30 års erfarenhet erbjuder Hummelkläppen helhetslösningar inom redovisning, lön, HR och revision. Deras medarbetare arbetar med hög kompetens och professionalism för att kunna ge sina kunder den service de behöver eller inte visste att de var i behov av.

På Hummelkläppen är huvudfokus att medarbetare ska må bra och utvecklas. Därför erbjuder de en stimulerande arbetsplats där de skrattar och har kul tillsammans. De tror på att om du som medarbetare mår bra, presterar du bra. Presterar medarbetarna bra så blir deras kunder nöjda. Nöjda kunder leder i sin tur till fler nöjda kunder och lyckade samarbeten. Det är exakt så Hummelkläppen vill ha det.

Vad erbjuder rollen?
Som revisorsassistent hos Hummelkläppen får du möjligheten att engagera dig i både revision och rådgivning för små och medelstora företag. I denna roll kommer du att arbeta både självständigt och i nära samverkan med andra revisorsassistenter samt auktoriserade revisorer.

Du kommer att hantera ett brett spektrum av branscher och uppgifter, vilket ger dig en mångsidig erfarenhet och en möjlighet att utvecklas professionellt. De värdesätter din personliga och yrkesmässiga utveckling och erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kan växa i din egen takt. Tillsammans med Hummelkläppens erfarna medarbetare får du stöd och möjligheter att forma din karriär och bidra till företagets framgång. Exempel på arbetsuppgifter:

* Arbeta med revision för en mängd olika företag, från små lokala verksamheter till medelstora företag inom olika sektorer.

* Säkerställa att företagen följer lagstadgade krav och redovisningsstandarder.

* Ge professionell rådgivning och konsultation baserad på kundernas specifika behov

* Hantera hela revisions- och rådgivningsprocessen från början till slut.

* Bygga långvariga relationer och agera som huvudkontakt för kunderna, vilket ger en djupare insikt och förståelse för deras verksamheter.


Vem är du?
Vem är du?
Du har en examen inom ekonomi från högskola, universitet eller yrkeshögskola och har minst flerårig erfarenhet av en liknande roll. Vidare har du en god systemvana och trivs med att arbeta digitalt. Du drivs av att arbeta tillsammans med dina kollegor i team och du behärskar både engelska och svenska flytande i tal och skrift.

Vi söker dig som arbetar självständigt och vågar ta initiativ. Du är trygg i din roll och hjälper gärna andra mer juniora kollegor. Att ha roligt under din arbetsdag ser du som en självklarhet. Vidare är du en person som tycker det är kul att hantera mer komplexa problem och ser dig själv envis i att lösa dessa problem. Du brinner för revision och kanske vill du framåt utvecklas och siktar på auktorisation inom några år?

Är detta din perfekta match?
Hummelkläppen erbjuder friskvårdsbidrag och möjlighet till massage på jobbet en gång i månaden. För andra året certifierade enligt ”a great place to work”. De sitter i trevliga lokaler på Östermalm nära till kommunikationer, det finns möjlighet till visst distansarbete.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista
ansökningsdatum är 16/7. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Elin på elin.fernstrom@effektiv.se eller Gabriella på gabriella.uddh@effektiv.se.

Sökord
Revisorassistent, revision,

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.