Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Servicetekniker som vill utvecklas till Driftsättare

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi dig som vill ha en varierande vardag med mycket resor i både Sverige och Europa samt att du trivs med att ta mycket ansvar. I rollen som Servicetekniker/Driftsättare är du företagets ansikte utåt, du blir en viktig spelare hos Zander & Ingeström, ett familjärt företag som ligger i framkant i sin bransch.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig en roll med mycket frihet under ansvar, du kommer att kunna påverka ditt arbetssätt och vara en del av att utveckla företaget framåt. Vi erbjuder dig en trygg anställning på ett företag med hög teamkänsla och goda resultat. Du erbjuds bland annat:

* Marknadsmässig lön
* Utveckling
* Positivt ledarskap
* Kollektivavtal
* Familjär värdegrund
* Traktamente under resor

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med exempelvis el, styr- och reglerteknik samt mekanik. Har du erfarenhet av att arbeta med elektriska pannor är det meriterande. Vi ser gärna att du arbetat i en roll med kundkontakt innan och att du trivs med att resa. Du behärskar svenska i tal och skrift samt att du har god datavana.

Som person är du flexibel och ser att resor i tjänsten är en rolig del av arbetet. Du är driven, nyskapande och vill utveckla både ditt arbetssätt, företagets och kundernas arbetssätt. Det krävs att du är tydlig, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Du kan ta olika människor och trivs med att arbeta självständigt. Utmaningar är inget du räds för utan ser det som en del av din utveckling.

Vad innebär rollen?
Rollen innebär att du som Servicetekniker/Driftsättare ingår i värmeteamet och arbetar på pannavdelningen med att driftsätta kunden högspända elektriska pannor som finns utsprida i hela världen. I de flesta fall levererar du egen styr- och reglerlösning till pannorna, dock förekommer situationer där kunderna utför sin egen styrning men med hjälp av funktionsunderlag från dig. Oavsett situation ansvarar du för att undervisa kunderna i hur de använder, underhåller och arbetar med pannorna på bästa sätt. I tjänsten ingår det resor främst inom Europa. Arbetet görs främst ute hos företagets kunder när pannorna och systemen är monterade och på plats.

När du inte är ute på jobb i anläggningar har du dokumentationsarbete att göra på kontoret i Täby, samt skriva manualer och driftinstruktioner, samt vara behjälplig i ev. pannmontage ihop med våra montörer. Arbetstiderna är måndag till fredag 7-16.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren