Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Mekanisk montör sökes till vår kund i Stenungsund!

Publiceringsdatum
25 oktober 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en person med erfarenhet inom maskinmontering och trivs med praktiskt arbete, då kan du vara rätt person för denna roll. Vi söker någon som är noggrann och ambitiös, och som inte är rädd för att ta i när det behövs. Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning:

I denna spännande roll som mekanisk montör hos vår kund kommer att du att vara ansvarig för att bygga ihop maskiner samt montera olika komponenter som sedan ska på maskinen. Din uppgift blir att noggrant följa instruktioner och ritningar för att säkerställa en korrekt montering. Du kommer att samarbeta tätt med ditt team för att gemensamt uppnå våra mål.

Krav på dig som söker:

Har du erfarenhet av att montera mekaniska komponenter? Är du skicklig på att följa ritningar och instruktioner noggrant? Vår kund söker en mekanisk montör med goda kunskaper inom mekanik och montage. .Självständighet och motivation är viktiga egenskaper då det finns möjligheter att växa och specialisera sig inom olika maskinområden.

En relevant utbildning eller tidigare erfarenhet inom området är meriterande.

Om anställningen
  • Placeringsort: Stenungsund
  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstidsanställning
Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Västerås
Industri & Anläggning
Företagslogga
Hylte
Transport & Logistik
Företagslogga
Västerås
Industri & Anläggning
Företagslogga

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga