Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Junior administratör | Vattenfall | Solna

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vår kund, Vattenfall, söker en strukturerad administratör till sin verksamhet i Solna. Ta chansen att bli en del av ett framstående energiföretag. Ansök idag och ta steget mot en givande karriär inom energibranschen!

Kort om uppdraget

Placeringsort: Solna, Stockholm
Anställningstyp: konsultuppdrag under perioden 2024-08 - 2024-12-31, med chans till förlängning.
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Arbetsuppgifter

Som administratör hos Vattenfall kommer du att ingå i order och billing team där de jobbar med supply chain, orderhantering, processutveckling och fakturering. Du ansvarar för att säkerställa effektiva administrativa rutiner och hantera kundbeställningar och faktureringsprocessen. Du kommer också att delta i utvecklingen av deras interna processer för att optimera sitt arbetsflöde och säkerställa kundnöjdhet. Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och har goda kommunikationsfärdigheter.

Är du rätt person för jobbet?

Du behöver inte mycket erfarenhet men du behöver vara en pålitlig och organiserad administratör. Vi ser att du tidigare har arbetat med orderhantering. Du bör ha grundläggande kunskaper inom administration och vara duktig på att hantera olika IT-system. En relevant utbildning är en fördel, men inte ett krav. Du bör vara noggrann, ha god kommunikationsförmåga och kunna arbeta självständigt. Vattenfall erbjuder en spännande möjlighet att utveckla dina administrativa färdigheter i en dynamisk miljö.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta rekryterare Viktoria Linderoth via e-post viktoria.linderoth@lernia.se om du har några frågor eller funderingar.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster. Läs mer på lernia.se
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.