Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Ansvarsfull Orderkoordinator för Kund i Solna

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi på Toptemp söker nu en noggrann och ansvarstagande orderkoordinator för kunds räkning för att stärka upp deras kontor beläget i Solna! Om du är en person som trivs med att hantera många olika ärenden samtidigt, har god kundvana och är en problemlösare av rang, då är detta jobbet för dig!

Som orderkoordinator kommer du att spela en central roll i vår kunds verksamhet. Du kommer att vara den som koordinerar uppdrag och bokningar mellan kunder o servicemontörer och tar hand om inkommande ärenden och se till att få dem slutförda. Dessutom kommer du att hantera kundförfrågningar och ge utmärkt service, samt samarbeta med andra avdelningar för att lösa eventuella problem som uppstår.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av orderhantering eller en liknande relevant roll. Du ska ha en stark organisatorisk förmåga och kunna hantera flera uppgifter samtidigt. God kundvana och förmågan att kommunicera effektivt med både kollegor och kunder är avgörande. Vi letar efter en lösningsorienterad person med ett öga för detaljer, som dessutom har förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Krav:

  • Relevant erfarenhet av liknande roll
  • Data- och telefonvana
  • Vana vid kundservice
  • Möjlighet att kunna vara på plats på kontoret 07–16


Uppstart sommaren/hösten 2024, detta är en direktrekrytering till kund.

Är du den vi letar efter? Skicka in din ansökan idag! Intervjuer sker löpande under sommaren.

Vi ser fram emot att välkomna en ny orderkoordinator till vår kunds team i Solna!
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!