Hoppa till innehåll
Vattenfall logotyp

Application Expert - Authorisations | Vattenfall | Solna

Publiceringsdatum
19 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Bli en del av Vattenfall's dynamiska team och arbeta som Application Expert - Authorisations. Du kommer att stödja organisationen genom att hantera tillgångsförfrågningar och fel i system som IAM, SAP och SRM. Med möjlighet att delta i spännande projekt och bidra till harmoniserade processer, får du möjligheten att utvecklas och växa inom en globalt ledande organisation.

Kort om uppdraget

Placeringsort: Solna, Stockholm
Typ av anställning: konsultuppdrag under perioden 2024-09-16 - 2025-03-13, med chans till förlängning
Tjänstgöringsgrad: heltid 100%

Dina arbetsuppgifter

Som Application Expert kommer du att arbeta med att administrera och stödja hanteringen av behörigheter och auktorisationer inom Vattenfall, både internt och gentemot externa intressenter. Du kommer att agera som gränssnitt mellan olika affärsområden, IT och andra funktioner för att säkerställa god service och relationer med våra intressenter. Du kommer också att delta i utvecklingsprojekt och arbeta mot standardiserade processer och automatisering av uppgifter.

Den vi söker

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med SAP och identitetsadministrationssystem, samt kunskap om finansiella processer. Du bör ha 2-4 års erfarenhet inom området, samt kunna arbeta självständigt och i team. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Meriterande är en relevant universitetsexamen eller liknande utbildning inom företagsekonomi eller redovisning.

Ansökan

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen bifoga ditt CV på engelska. Kontakta rekryterare Oscar Sahlin via telefonnummer 0722048403 om du har några frågor eller funderingar.

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,5 miljarder kronor 2023 och finns över hela landet från syd till norr på ca 100 orter. Vi utbildade och coachade 18 400 personer och förmedlade 10 900 bemanningskonsulter. 12 000 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Vattenfall logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vattenfall är en internationell energikoncern som driver omfattande verksamhet inom förnybar energi. Som en del av vårt Finance Business Support-team kommer du att vara en viktig spelare i att stödja vår strävan efter effektiv hantering av behörigheter och efterlevnad. Vi erbjuder en dynamisk och global arbetsmiljö där du kan växa och utvecklas i din karriär.