Hoppa till innehåll
Värmdö Kommun logotyp

Administratör till Individ och familjeomsorgskontoret, IFK

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag

Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.

Individ och familjeomsorgskontoret består av tre enheter och ett team för stödfunktioner. Teamet för stödfunktioner består av utvecklingsledare, samordnare och administratörer och är organiserad direkt under kontorschef. Då en av våra fantastiska administratörer ska ta sig an ett nytt spännande uppdrag inom kommunen, söker vi en erfaren administratör till vårt team.

Vi tror på våra medarbetares förmågor och anpassar introduktion efter din erfarenhet. Som ny medarbetare hos oss får du en kollega som mentor. Här kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan.

I denna roll kommer du vara ett administrativt stöd gentemot kontorets medarbetare. Du blir det dagliga stödet där du till exempel upprättar avtal, beställer registerutdrag, tar fram statistik och sammanställer rapporter men även i praktiska göromål som att iordningställa arbetsplatser eller hjälpa nyanställda hitta rätt på sin nya arbetsplats.

Som administratör kommer du i huvudsak att arbeta med att granska och kontera fakturor i fakturahanteringssystemet Proceedo och upprätta fakturor i ekonomisystemet Unit4. Du kommer även att upprätta löneunderlag för våra uppdragstagare och upprätta anställningsavtal i Heroma. Du svarar på frågor från enskilda vad gäller lön, fakturor och kostnader.

Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning inom området samt minst ett års erfarenhet av administrativt arbete inom kommunal sektor. Du har mycket god vana att arbeta i Excel. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i Combine, Unit4 och Proceedo. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Meriterande är kunskap om Socialtjänstlagen och dess verksamhetsområde. Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet.

Anställningen avser tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde enligt överenskommelse eller så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Vi ser gärna ett utdrag ur polisens belastningsregister inför anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö Kommun logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juli 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.