Hoppa till innehåll

Systemadministratör

Publiceringsdatum
30 april 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Som Systemadministratör i till vår kund inom retail kommer du att arbeta med förvaltning av deras olika tjänster såsom Digitala kvitton, kassa, Självscanning, Elektroniska produkter, Mobil självscanning mm. Tillsammans med dina kollegor i teamet så kommer du vara kontakten mot den interna supportorganisation och klientgrupperingen.


Utöver detta kommer även rollen som System Engineer i perioder innebära att du hjälper till inom test och säkerställa att applikationer och kringutrustning håller hög kvalitet innan de rullas ut till butik. Detta arbete sker i nära samarbete med andra teammedlemmar samt med representanter från verksamheten och infrastruktursidan. Genom att arbeta tätt tillsammans med organisationen kommer du att spela en central roll i att säkerställa att kundens lösningar inte bara är tekniskt robusta, utan också möter de behov och förväntningar som deras butiker har.


I denna roll kommer du gå som konsult mot vår kund. Du får en anställning hos Randstad Digital, med kollektivavtal, semesterdagar, friskvård och andra förmåner.

Ansvarsområden

Rollen som System Engineer innebär främst förvaltning av kundens kassatjänster, där applikationshantering ingår. Men även till viss del arbete kring test av kringutrustning tillsammans med klientgruppering som tillhandahåller hårdvara.

Kvalifikationer

För att passa i den här rollen tror vi att du har erfarenhet av IT samt god kunskap inom retail. 

Personlighetsmässigt letar vi efter någon som inte bara är ansvarsfull och strukturerad, utan också har den värme och empati som krävs för att skapa meningsfulla relationer. Att kunna kommunicera på ett öppet och ärligt sätt är viktigt för oss, och vi tror att din förmåga att skapa en genuin koppling med andra kommer att vara bidragande för vår framgång tillsammans. 


Att bygga och utveckla ett starkt team är något vi brinner för, och vi är övertygade om att du kommer att passa in i kundens gemenskap av lagspelare. Vi tror att du har en positiv inställning och en stark förmåga att ta initiativ.  


Vi ser att du har kunskap och erfarenhet inom: 

  • Windows server och klient 
  • SQL 
  • Konfiguration
  • ITIL ramverk, incident och problemprocess 
  • Kravställning  
  • Test med hjälp av verktyg, tex Jira eller HP ALM  
  • Butikserfarenhet  

För denna roll tror vi även att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. 

Om företaget

Randstad

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 juli 2024 (75 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se