Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Mötesbokare Fortum

Ansök nu
Vi söker en mötesbokare till Fortum ett av Sveriges mest omtyckta energibolag. Är du ute efter ett heltidsjobb med goda karriärmöjligheter och trivs av att ha mycket kundkontakt samt vill vara med att bidra till att företaget fortsätter växa? Då är detta rollen för dig, så ta nu möjligheten och ansök redan idag!

Arbetsuppgiften
I rollen som mötesbokare hos Fortum är dina huvudsakliga arbetsuppgift att kontakta och boka in möten med företagskunder. Under din tid på Fortum kommer du att erbjudas en unika säljutbildning där du har möjlighet att bli certifierad säljare. Tillsammans med ditt team arbetar ni för att göra Fortum till Sveriges ledande energibolag och erbjuda bästa möjliga kundupplevelse. Du kommer att bli coachad i dina samtal för att lyckas på bästa sätt, samt har goda möjligheter att utvecklas inom företaget och ta nästa steg,

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Erbjuda Fortums produktportfölj och boka in möten med nya företagskunder över telefon (B2B)
  • Administrera och ansvara för ditt eget arbete
  • Ansvara för att resultat- och budgetmål hålls
Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17. Du erbjuds en fast grundlön samt en generös provisionsmodell vilket innebär att du har stor möjlighet att påverka din lön. Kontoret ligger i Solna med nära anslutning till Solna Station.

Vem är du?
Vi söker dig som har viss erfarenhet av sälj eller kundtjänst samt är en social person som är trygg med att prata i telefon och trivs av att ha mycket kundkontakt. Att tala och skriva Svenska är ett krav.

Vidare ser vi att du är en kommunikativ, ambitiös och driven person. Du motiveras av utmaningar och uppsatta mål samt är en lagspelare och trivs i en miljö där man uppmuntrar och peppar varandra.

Vi erbjuder:
  • Möjlighet att utvecklas inom miljöinriktad och snabbväxande organisation.
  • Möjlighet att utvecklas på bolaget
  • Intern säljutbildning
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön & provision

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt med CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till martin.thelander@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
01 okt. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fortum är ett ledande energibolag som den tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa och erbjuder deras kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering.

Fortum är en arbetsplats som erbjuder utmaningar och ansvarstagande, baserat på stor tillit. Som medarbetare blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och att utmana etablerade arbetssätt samt att det finns goda karriärmöjligheter internt.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare