Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Mötesbokare Fortum

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du ha en arbetsplats med goda karriärmöjligheter och trivs med att ha mycket kundkontakt? Då är denna tjänst något för dig, så ta nu möjligheten och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter
I rollen som mötesbokare hos Fortum är dina huvudsakliga arbetsuppgift att kontakta och boka in möten med företagskunder. Under din tid på Fortum kommer du att erbjudas en unika säljutbildning där du har möjlighet att bli certifierad säljare. Tillsammans med ditt team arbetar ni för att göra Fortum till Sveriges ledande energibolag och erbjuda bästa möjliga kundupplevelse. Du kommer att bli coachad i dina samtal för att lyckas på bästa sätt, samt har goda möjligheter att utvecklas inom företaget och ta nästa steg,

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
  • Erbjuda Fortums produktportfölj och boka in möten med nya företagskunder över telefon (B2B)
  • Administrera och ansvara för ditt eget arbete
  • Ansvara för att resultat- och budgetmål hålls
Arbetstiderna är måndag till fredag 8-17. Du erbjuds en fast grundlön samt en generös provisionsmodell vilket innebär att du har stor möjlighet att påverka din lön. Kontoret ligger i Solna med nära anslutning till Solna Station.

Vem är du?
Vidare ser vi att du är en kommunikativ, ambitiös och driven person. Du motiveras av utmaningar och uppsatta mål samt är en lagspelare och trivs i en miljö där man uppmuntrar och peppar varandra.

Vi erbjuder
  • Möjlighet att utvecklas inom miljöinriktad och snabbväxande organisation.
  • Möjlighet att utvecklas på bolaget
  • Intern säljutbildning
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Lön: Fast lön & provision

Urval och intervjuer sker löpande, så ansök snarast möjligt med CV och personligt brev där du kort beskriver varför du passar för tjänsten.
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fortum är ett ledande energibolag som den tredje största producenten av koldioxidfri el i Europa och erbjuder deras kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering.
Fortum är en arbetsplats som erbjuder utmaningar och ansvarstagande, baserat på stor tillit. Som medarbetare blir du coachad och uppmuntrad att hitta dina egna lösningar och att utmana etablerade arbetssätt samt att det finns goda karriärmöjligheter internt.