Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

HR Business Partner till Ruukki Sverige, Stockholm/Solna

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten
Som HR Business Partner hos Ruukki blir du en nyckelperson i att utveckla våra interna processer och vara aktiv i lokala utbildningsprogram för våra medarbetare. I nära samarbete med vårt ledningsteam kommer du att fokusera på att utveckla och förbättra HR-processer och program, vilket direkt stödjer våra operativa avdelningar. Dina ansvarsområden omfattar även personalutveckling och rekrytering, samt stöd i arbetsrättsliga ärenden. Du kommer också att spela en viktig roll i att driva Ruukkis värderingar och kultur genom kontinuerligt förbättringsarbete och engagemang i våra HR-initiativ.

En del av ditt jobb blir också att ansvara för vårt employer branding-arbete. Genom detta förstärker vi vår position som en attraktiv arbetsgivare. Förvänta dig en del resor eftersom vi har verksamhet på flera orter runtom i Sverige. Placering för tjänsten är antingen på vårt kontor i Anderslöv eller på vårt kontor i Stockholm/Solna.

Vi tror att du har:
  • Universitetsutbildning inom Human Resources eller motsvarande.
  • Minst 5 års erfarenhet inom HR med en vana vid att hantera flera processer samtidigt och en stark förmåga att arbeta både strategiskt och operativt med olika intressenter.
  • Erfarenhet av att utveckla och implementera HR-processer, vilket inkluderar att skapa och effektivisera arbetsflöden som stödjer företagets strategi och mål.
  • God kunskap inom områden som employer branding, rekrytering, arbetsmiljö, förhandling och organisationsförändring.
  • Utmärkt kommunikationsförmåga på både svenska och engelska samt kompetens inom HR-system.
  • Erfarenhet av och intresse för digitalisering och ständig utveckling inom HR-området.
  • Erfarenhet av arbete i matrisorganisation och tillverkningsindustrin ser vi som ett stort plus.
Vad vi erbjuder
Ett engagerat och kunnigt team där du får chansen att arbeta med marknadens ledande produkter och tjänster. Du blir en del av en organisation som präglas av innovation, ambition och ett starkt fokus på hållbarhet. Ruukki erbjuder utvecklingsmöjligheter både på det personliga och professionella planet i en internationell miljö. Dessutom är vi ett team som har roligt och trivs tillsammans!

Ansökan
Om du är intresserad av att ta nästa steg i din karriär med Ruukki, skicka din ansökan via www.jerrie.se. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cecilia Jarlsmark på 0723-05 33 43 eller via cecilia.jarlsmark@jerrie.se Urval sker löpande så ett tips är att söka tjänsten så snart som möjligt. Läser du denna annons i din telefon? I så fall kan du ansöka direkt med din LinkedIn-profil utan att bifoga CV och personligt brev.
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Ruukki Construction är en leverantör av stålbaserade byggprodukter och tjänster för tak och väggar för hållbara byggnader. Våra kunder är byggentreprenörer, fastighetsutvecklare, byggherrar, arkitekter och konsulter. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för att hjälpa våra kunder - vare sig de bygger stort och komplicerat eller litet och enkelt.

Ruukki Construction är ett internationellt bolag med ca 1 350 anställda och 11 specialiserade tillverkningsanläggningar. Med stark närvaro i 10 europeiska länder kan vi leverera våra huvudvarumärken Ruukki och Plannja till kunder lokalt. Företaget är ett dotterbolag till SSAB som är ett nordiskt och USA-baserat stålföretag med verksamhet i över 50 länder. Bolagets aktie är noterad på NASDAQ OMX Stockholm och Helsinki. Läs mer om företaget på www.ruukki.com