Hoppa till innehåll
B2B IT-Partner logotyp

Resultatinriktad Account Manager till B2B IT-partner!

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Under våren blev vi med en ny klockren kollega och är nu till hösten redo för ytterligare ett stjärnskott! Är du sugen på att ta nästa kliv i karriären där du får bli en betydande spelare i en platt organisation med korta beslutsvägar? Vi tror att motivation, engagemang och målfokus är nyckeln för att lyckas i rollen och därför har du nu möjlighet att briljera med dina personliga egenskaper som verktyg!

Information om tjänsten

Sedan starten 2004 har B2B IT-Partners vision varit att hjälpa företag till bekymmersfri IT. Idag har de inte bara belönats med flertalet branschpriser, utan även med en ständigt växande kundkrets. Deras kunder är den största bekräftelsen på att deras erbjudande och angreppssätt har relevans. Kunderna anlitar B2B IT-Partner för att de är bra på det de gör, och de stannar hos dem för att de blir bättre på det de gör. Ingen kund är för stor eller för liten. Vår kunds vision är att kunna bemöta varje enskild förfrågan och aldrig behöva tacka nej. Det krävs mer än man tror - och det är här du kommer in i bilden!

B2B IT-Partner vill nu välkomna nästa serviceorienterade, snabbfotade, kompetenta och envisa kollega att bli en dela av deras varma och energiska säljteam!

Professionals Nord söker för B2B IT-Partners räkning en Account Manager. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos B2B IT-Partner. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se.

Du erbjuds
 • En arbetsmiljö med tydliga mål och förväntningar och en hejarklack till team som vill se dig lyckas på jobbet!
 • Möjligheten att kunna påverka din löneutveckling i varje affär du gör
 • Dedikerade innesäljare och säljspecialister
 • en platt organisation med korta beslutsvägar
Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager på B2B IT-Partner blir din huvudsakliga uppgift att hjälpa dina kunder i sin fortsatta digitaliseringsresa. Du har ett helhetsansvar för den kundportfölj du byggt upp du och driver hela säljcykeln från första kontakt med kund till stängd affär. Tjänsten handlar till stor del om att skapa nya kundrelationer och upprätthålla dessa genom att vara lyhörd på kundens behov och utmaningar.

Exempel på arbetsuppgifter är:
 • Att strategiskt bearbeta nya kunder för att bygga långsiktiga relationer med kund
 • Driva hela säljprocessen från första ax till limpa med stöd från säljsupporten för att utveckla innovativa lösningar
 • Nätverka ute hos kund för relationsbyggande
Vi söker dig som har:
 • Erfarenhet av försäljning inom IT-branschen med goda resultat
 • Intresse för IT och god förståelse för IT branschen
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift
 • Goda kunskaper i CRM-system
 • B-körkort
Meriterande:
 • Erfarenhet av försäljning inom offentlig sektor
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen men också hur väl du kommer lyckas! Därför tror vi att hög ambition och nyfikenhet är nyckeln till framgång och detta är något som du känner igen dig i. Du trivs i en miljö med högt tempo och med att knyta nya kontakter där du inte heller är rädd för att utmana dig själv och kund för att generera goda resultat. Du har god kommunikationsförmåga och skapar förtroende genom att vara ärlig, empatisk och lösningsorienterad.

START: Hösten 2024

OMFATTNING: Heltid, direktrekrytering

STAD: Stockholm, Solna Business Park

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se.
B2B IT-Partner logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

B2B IT-Partner erbjuder sina kunder skräddarsydda produkter och tjänster inom IT. De är ett snabbfotat företag som kan agera flexibelt och självständigt för att hela tiden ligga i framkant med sitt marknadserbjudande. B2B IT-Partner AB grundades med visionen att fylla behovet på marknaden av en IT-återförsäljare som kan tillgodose kundens behov och utvecklas i takt med samhället. Sedan starten 2004 har framgången varit ett faktum och redan 2005 nominerades B2B IT-Partner av IBM för utmärkta insatser inom Personal Computing Division. Företaget fick även högsta partnerstatus hos alla de stora leverantörerna. Sedan dess har B2B IT-Partner vunnit flera priser, bland annat har de blivit flerfaldigt belönade med HP Guldmyran för "fastest growing partner of the year" och även utsetts till Gasell av tidningen Dagens Industri flertalet gånger.